21 Ağustos 2013 Çarşamba

Oral Seks Hakkında Bilinmesi Gerekenler


  Ağız yoluyla yapılan sekse oral seks denmektedir ve gebelik riski olmadığı gibi bekareti de etkilemediği için çok sık tercih edilen bir seks çeşidi olmaktadır.Peki oral seks göründüğü kadar masum mu...İşte oral seks hakkında bilinmesi gereken herşey;

  Oral seks çok eski zamanlardan beri insanın cinsel yaşamının vazgeçilmezlerindendir.Eski duvar kabartmalarında ve resimlerde dahi oral sekse ait figürlere rastlanmıştır.Ağız, sinir uçları bakımından oldukça zengin olduğundan dolayı hem yapana hem de yapılana büyük zevkler yaşatır ve bu nedenle çiftlerin vazgeçilmezi olmuştur.

>>>Erken Boşalmaya Kesin Çözüm! Mükemmel Sonuç Veren Doğal Ürün İçin Hemen Tıklayın!<<<

  Oral Seks Nedir?

  Oral seks, ağız yoluyla cinsel organların uyarılması ile gerçekleştirilen son derece doğal bir seks tekniğidir.

  Erkek, kadına nasıl oral seks yapmalı?

*Vajina, yalnızca penis-vajina birleşmesi için değildir.Bugüne kadar vajinayı yalnızca birleşme için kullanan erkekler öncelikle oral sekse başlamadan önce vajinayı incelemelidirler.

*Vajinanın tam olarak görülebilmesi için partnerin bacakları iki yana doğru açılmalı ve vajinanın dudakları,kıvrımları,yapısı incelenmelidir.Bu esnada olabildiğince yaklaşılmalı ve elle dokunmaktan ziyade okşamaya ve hissedilmeye çalışılmalıdır.

*Erkek kendisine en büyük zevkleri ve boşalmaları yaşatan vajinayı öperek en doğru hareketi yapmış olur.Partnerini adeta dudaklarından öpüyormuş gibi vajinasını öpmelidir.Bu hamle asla çok şiddetli olmamalıdır,hassas davranılmalıdır ve emilerek devam edilmelidir.

*Vajina en alt kısmından en üst kısmına (klitorise) kadar yalanmalıdır.

*Dudaklar iki yana ayrılarak nohut şeklindeki çıkıntı (klitoris) yavaş yavaş yalanmalıdır.Kadınlar buna bayılır!

*Son olarak usta bir erkeğin bilmesi gereken en önemli cinsel dokunuş G noktasına (G point) olmalıdır.Erkek klitorisi yeterince uyarıp kayganlaştırdıktan sonra vajinanın iç üst kısmında gizli olan G noktasına orta parmağını sokup çıkartarak ve hafifçe kıvırarak ritmik bir şekilde dokunmalıdır.Bu hareket yapılırken baş parmakta uyumlu bir şekilde klitoriste olabilir.Bu yöntem doğru uygulandığında kadın güçlü bir boşalma yaşar.

Kadın, erkeğe nasıl oral seks yapmalı?

*Erkeğin vajinayı incelediği gibi kadın da penisi incelemelidir.

*Daha sonra dille ıslatılan penis, avuç içinde dokunularak kasıklara doğru okşanmalıdır.

*Ayrıca, penisin hemen altındaki yumurtalıklar da avuç içinde nazikçe okşanmalıdır.Yumurtalıklar oldukça hassastır.

*Penis ağıza alınarak vajinaya giriyormuş gibi yalanmalıdır.Bu yapılırken penis başına yoğunlaşılmalıdır çünkü sinir uçları bu bölgede çok hassastır.Penis ucu yalandığında erkekleri  adeta kendinden geçirir,heyecandan deliye döndürür,kalp ritimleri hızlanır ve nefes alış verişleri artar.

*Erkeklerde penis başı en erojen ve hassas bölgelerden biridir.Penis yalanırken erkek penisini ağıza daha istekli sokmak isteyecektir.Bu esnada dudaklar penis başından yumurtalıklara doğru inerek yalanmalıdır.

*Yumurtalıklar ağıza alınarak dille uyarılmalıdır.

*Dudaklar tekrar penis başından başlayarak aşağı doğru ağıza alınmalıdır, bu esnada bir el penisi tutup ağızla aynı ritimde aşağı yukarı hareket etmelidir.

*Erkeklerin en zevk aldıkları bölge ''perine'' olarak adlandırılır.Yumurtalıklar ve makatın arasında kalan bölgedir ve okşanıp hafifçe baskı uygulamak son derece iyi etkiler uyandırır.

*Tüm bunlar yapılırken dişlerin penise temas etmemesine çok dikkat edilmelidir.

*Dudaklarla sarılan penisin tepesine gelindiğinde içi boşaltılmak istercesine emilmelidir.

Oral Seksin Faydaları:


  • Hamileliğe neden olmaz.
  • Bekarete zarar vermez.
  • Cinsel zevk verir.


Oral Seksin Sakıncaları:


  • Hem cinsel organlar hem de ağız mikrop kapmaya müsait bölgeler oldukları için cinsel organların salgıları ya da ağızdaki yaralar,iltihaplı diş etleri ve dişler mikropların kana ulaşması için zemin hazırlayabilir.
  • Oral seks yapılan kadınlar ve erkekler cinsel birleşme esnasında daha geç orgazm olurlar.


Oral Seks Hakkında Bilinmeyenler:

*Temizliğe dikkat edildikten sonra oral seks iğrenç olarak yorumlanmamalıdır.

*Çiftler düzenli oral seks yaparak birbirlerine daha fazla zevk veren pozisyonlar keşfedebilirler.

*Kadının erkeğe oral seks yapması argoda ''saksafon çalmak'' olarak adlandırılır ve ''sakso'' diye de kısaltılmaktadır.

*Oral seks asla bir sapıklık veya cinsel anormali değildir.

*Erkeklerin çoğu penislerinin emilmesinden hoşlanmasına karşın çok az kadın penis emmekten hoşlanır.

*Erkeğin penis başı öpmeye,yalanmaya ve emilmeye hassas olduğu gibi kadında da klitoris aynı hassaslığa sahiptir.

*Oral sekste dişlerin penise veya vajinaya temas etmemesine özen gösterilmelidir.

*Erkek erken boşaldığı durumlarda partnerini oral seks ile boşaltabilir.

*Vajinaya bir şey sokulmadan yapılan oral seks bekarete zarar vermez.

*Erken doğum,düşük riski ya da herhangi bir özel durumu olmayan her aydaki gebe kadına oral seks yapılabilir.

*Oral sekste kesinlikle yeterli temizlik olmalıdır.Gün boyu cinsel organlar kapalı ve havasız ortamlarda bulundukları için bol su ve vajina içine kaçırmamak şartı ile sabunla yıkanmalıdır.

*Oral seks esnasında kadın erkeğin spermlerini yutabilir.Bunun hiçbir zararı yoktur ayrıca erkek bundan psikolojik olarak büyük haz duyar.

*Oral seks esnasında vajinadan salgılanan sıvı zararsızdır ve erkeğin yutmasında hiçbir sakınca yoktur.

*Oral seks karşılıklı isteyerek,zorlamadan yapılırsa zevk verir.

*Karşılıklı olarak yapılan oral sekse ''69 pozisyonu'' adı verilir.

*Oral seks sırasında ağızdaki küçük yaralardan kan yoluyla hastalık bulaşma ihtimali vardır.

7 yorum:

  1. Oral sex, verimli seksin başladığı noktadır. Cinsel ilişkiye girecek çiftlerin hazza ulaşmaları adına mutlaka oral sex yapmaları gerekmektedir. Yazınızda da bahsettiğiniz gibi en önemli unsur ise temizliktir. Özellikle gençlerimiz, bekaret korkusu yaşayan kızlarımız illaki ilişki yaşamak istiyorlarsa sevgilileriyle pekala oral seks yapabilirler. Karşılıklı güven ile hem tatmin olacaklardır hemde kızlık zarlarını koruyabileceklerdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

      Sil
    2. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

      Sil
    3. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil
  2. Temizlik ve istekli olduğunda kadın, başlangıç kısmı değil, tatmine kadar sürmeli..
    kadınlara özel masaj - oralmasaj

    YanıtlaSil
  3. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil