1 Nisan 2014 Salı

Dünyanın En Büyük Penisli Adamı

  

 Büyük penis denince herkesin aklına siyahi insanların geldiğini tahmin edebiliyoruz ancak Jonah Falcon bu önyargıyı kırıyor. Dünyanın en büyük penisine sahip olan 44 yaşındaki Jonah Falcon penisinin normal halinin 20.3 cm olduğunu ve yaşlı kadınlarla beraber olmaktan daha çok hoşlandığını belirtiyor. 





  ABD'de bir programa katılan Falcon ereksiyon halinde penisinin 35 cm olduğunu söylediğinde programın bayan sunucusu ''Tanrı beni korusun!'' diye bağırdı.Jonah Falcon dünyanın en büyük penisli adamı olarak ünlendiğini ve bazen kadınların onu durdurup penisine bile bakmak istediklerini söylüyor. Penisinin pantolonundan bile belli olduğunu ve bunun birçok kadının ilgisini çektiğini söylüyor. Katıldığı programda herkesin hayali olan büyük penisin iyi ve kötü yanlarını anlatan Falcon şunları da ekliyor;



  • Ünlü olmasının tek sebebi devasa penisidir.
  • Dünyanın en büyük porno şirketlerinden oyunculuk teklifi aldığı halde reddetmiştir.
  • Bir çok kadın sadece penisi büyük olduğu için onunla yatmak istemiş.
  • Pantolonunda silah taşıdığını sanan bir çok güvenlik görevlisi olmuş ve bazı bayan güvenlik görevlileri de bu bahaneyle penisini ellemekten geri kalmamışlar.
  • Büyük penisin ona mutluluk ve güven verdiğini söylüyor.
  • Tatmin edemeyeceği kadın olmadığını düşünüyor. 
  • Yakışıklı ve zengin olmadığını ancak sadece penisi büyük olduğu için seks hayatının çok iyi olduğunu söylüyor.

5 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil
    2. MEHMET BEN 5374667155 KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM COCUK İSTEYEN CİFTLER EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE GİZLİLİK ONCELİGİMDİR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN.





















































































































































































      MEHMET BEN 5374667155 KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM COCUK İSTEYEN CİFTLER EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR GİZLİLİK ONCELİGİMDİR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN.

      Sil
  2. Merhaba ben Volkan Adana'da yaşıyorum yaşım 27 esmer, yakışıklıyım. Bekarım, tamamen güven içerisinde görüşebileceğim bayan arkadaş arıyorum. Amacım seviyeli bir arkadaşlık, sanal yada reel olması önemli değil önemli olan kafa, 0545 697 63 00.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil