22 Mart 2014 Cumartesi

Sperm Yutmak Zararlı Mıdır?


  Günümüzde artık seks sadece çocuk sahibi olmak için yapılmıyor. Daha çok heyecan duyabilmek daha fazla zevk alabilmek adına cinselliğe başvuran çiftler cinsel hayatlarını renklendirmek için erotik ya da porno filmler izleyerek cinsel yaşamlarına yeni bir boyut kazandırmaya çalışıyorlar. Doğal olarak filmlerde gördüklerini de uygulama girişimleri oluyor ve birçok kişi oral seks yapmak ya da yaptırmak istiyor. Hatta birçok erkek eşlerinin hoşuna gitmese bile eşini oral seks yapması için zorluyor hatta tükürmeyip spermleri yutmasını istiyor. Ancak bazı kadınların kafasında bir takım soru işaretleri kalıyor... '' Acaba oral seks caiz mi? Oral seks günah mı? Oral seks sağlıklı mı? Sperm yutmak zararlı mı?'' gibi sorular kadınları oral seksten soğutuyor.




 Konuya spermin amacını ve içinde barındırdıklarını sayarak başlayalım; 

 Sperm ya da tam bilimsel adıyla spermatozoon erkeklerin soylarını sürdürebilmeleri için testislerinde oluşan üreme hücresidir. Ergenliğe girmiş erkek vücudunda üretilmeye başlar. İçinde DNA bulundurur. Cinsel ilişki sırasında 150-200 milyon sperm dışarı atılır.



 Spermin içinde aminoasit, protein, sitrat, fruktoz, enzim, flavin ve vitaminler bulunmaktadır. Tamamen doğal olan bu sıvıda hiçbir zararlı madde bulunmaz. Özetle spermin yutulması kadına hiçbir zarar vermeyeceği gibi mide asidi tarafından tüm etkisini kaybedecektir.

 Sperm yutmak zararlı olmasa da önerilmemektedir. Spermin tadını merak edenler için söyleyelim; ekşimsi, tuzlu ya da acı bir tadı vardır. Sperm yutmanın kadına hiçbir zevk vermediğini yalnızca erkeğin egosunu tatmin ettiğini söylemek gerekir. Fakat seks karşılıklı zevke dayalı olduğu için partnerine o zevki yaşatan kadın da tatmin olabilir.



 Oral seks kimilerine göre bir tabu, kimilerine göre mide bulandırıcı, kimilerine göre de cinselliğin vazgeçilmezidir. Partnerinizin oral seksten hoşlanmayabileceğini göz önünde bulundurarak teklif edin ve kesinlikle zorlamayın. Oral seks yapacaksanız hijyenik olmasına özen gösterin. Kaş yapacağım derken göz çıkarmayın. :)

2 yorum:

  1. bayılıyorum sakso çektirmeye ve ağza boşalmaya ben kadınların hoşuna gitmediğine inanmıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben eşimin spermlerini hemen hemen haftada 3-4 kez yutuyorum,onun tüm vücudunun kasılarak ağzımın içine boşalması ve benim hepsini yutmamdan çok keyif alması benim de çok hoşuma gidiyor,hatta beni tahrik de ediyor.

      Sil