28 Aralık 2013 Cumartesi

Kadınların En Çok Zevk Aldığı 5 Pozisyon

1) Jokey Pozisyonu: Erkeğin sırtüstü yattığı ve kadının ata biner gibi üstünde olduğu pozisyondur. Bunda penis dik halde vajinaya giriyor. Penisin tamamını hissedebilen kadın teknik olarak bu pozisyonda daha fazla uyarılıyor. Kadın bu pozisyonda ileri geri hareket ederse penis G noktasını uyardığı için orgazma ulaşmayı kolaylaştırıyor. Erkek pubik bölgesini biraz yukarı kaldırırsa bu pozisyonda kadını klitoral olarak da uyarabiliyor. Kadınların hem vajinal hem de klitoral orgazmı aynı anda yaşayabileceği tek pozisyon jokey pozisyonu.









2)Ters Jokey Pozisyonu: Bu üstteki pozisyonun bir benzeri fakat kadın burada ters oturuyor. Erkeğin diz kapaklarına doğru eğilirse kadın bu pozisyonda G noktasını uyarabilir. Penisin vajinaya ters açıyla giriyor olması kadının daha fazla tahrik olmasına sebep oluyor ancak düz jokey pozisyonundaki kadar rahat orgazma götüremiyor.




3) Eller-Dizler Yerde: Kadın bu pozisyonda elleri ve dizleri üzerindedir. ''doggy style''  olarak bilinen bu pozisyonun garip bir durumu var.Kadınlar bu pozisyonda kendilerini  aşağılanmış hissediyorlar ve sekste aşk olmadığını hissedip huzursuz oluyorlar.Huzursuz olmaları da konsantrasyonlarını doğrudan etkiliyor. Bu hissiyatı aşabilmiş kadınlar, bu pozisyonun hem vajinayı daha daraltması ve dolayısıyla penisi en iyi şekilde hissettirmesi açısından oldukça etkili olduğunu söylüyorlar. Özellikle kadın belini 75 derecelik bir açıyla yatağa doğru eğerse, penisin tamamının vajinaya girmesini sağlayabiliyor. Psikolojik engeller aşılırsa en zevk veren pozisyonlardan biri olarak kabul ediliyor.

4) Misyoner:  Bu pozisyon kadın için etkili bir pozisyon olmamakla beraber erkekle yakın iletişim kurulabilen üstelik rahat sevişilebilen bir pozisyon olduğu için sıklıkla tercih edilmektedir. Kişinin partneriyle sarıldığı bu pozisyon klasik bir pozisyon olmasına karşın aslında penisin vajinaya tam olarak girişine izin vermiyor ve G noktası uyarılmıyor. Bu dezavantajı bertaraf edebilmek için kadının dizlerini olabildiğince kendisine doğru çekmesi gerekir.Bu pozisyon psikolojik olarak sevilen ancak orgazma ulaşma yolunda etkisi düşük bir pozisyondur.




5) Oral Seks: Bu kafaları çok karıştıran bir pozisyondur. Teknik açıdan kadınlar oral seksten zevk alıyorlar. Özellikle klitoris bölgesinin bu şekilde uyarılması çok heyecan yaratabiliyor. Fakat işin birde psikolojik boyutu var. Erkeğin hoş olmayan bir tat ya da kokuyla karşılaşmasından çekindikleri için oral seks istemiyorlar. Bu konuda çok ısrarcı olmayan partner kadının haklı olduğunu düşündürüyor.Böylece kadınlar için çok zevk veren bir pozisyon sessizce rafa kalkmış oluyor.



3 yorum:

  1. türk sex pozisyonları arasında 1 numaradır domaltmalı doggy ama sadece erkeklerin en sevdiği pozisyon değildir kendisi kadınların da sevdiceğidir. En rahat orgazm ve en ergonomik pozisyon olmasından kaynaklıdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil
  2. Merhabalar benimle msjlasacak bayan arkadaş arıyorum 05307608229

    YanıtlaSil