16 Temmuz 2013 Salı

Boşalmayı Geciktiren Pratik Yöntemler

  Erken boşalma sorununu önleyen bir çok pratik yöntem olduğu bilinmektedir.Bu pratik yöntemler kişiden kişiye göre değişiklik gösterebildiği gibi erken boşalmanın kısmen önüne geçer ve ilişki süresini uzatarak çiftin daha fazla tatmin olmasına yardımcı olur.Bu yöntemlerden bazıları boşalma sürenizi uzatabilir ancak bilinmesi gereken bu yöntemlerin birer  tedavi yöntemi olmadığıdır.
 





  •   Boşalma anına yaklaşıldığında testisler sıkılaşıp yukarı doğru çekilmeye başlar.Eğer bu çekilmeye engel olunursa orgazm hızlıca etkisini kaybeder.Orgazm anı yaklaştığında,baş parmağınız ve işaret parmağınızla kıstırarak aşağı doğru çekin.Bu şekilde boşalma hisiniz azalarak başa döner ve yeniden orgazma ulaşana kadar zaman kazanmış olursunuz.Bu pratik egzersizi kullanan erkeklerin bazılarında olumlu sonuçlar alınmıştır.


  •  Penetrasyon esnasında (penis vajinaya girip çıkarken),orgazm anı yaklaştığında dilinizin ucuyla damağınıza doğru (ağız tavanına) baskı uygulayın.Bu hareketi dilinizi kasarak yapmanız önemlidir,doğru şekilde yapılırsa boşalmayı bir süre geciktirecektir.

  •  İlişki esnasında aldığımız zevki arttırmaya odaklanırız ve orgazm anına kadar aklımızda yalnızca bu zevki arttırma isteği olur.Boşalmayı geciktirme yolları arasında en popüler olanı ilişki esnasında başka şeyler düşünmektir.Bu yöntem her ne kadar zor olsa da dikkati ilişki dışında bir yere kaydırarak boşalma geciktirilebilir.Örneğin ; aklınızdan matematik işlemleri yaparak,en sevdiğiniz yemekleri düşünerek,o hafta maçlarda atılan golleri hatırlamaya çalışarak,arabanızın teknik özelliklerini sayarak konsantrasyonunuzu dağıtabilirsiniz.Seks fiziksel olduğu kadar duygusal bir olay olduğundan bu yöntemin iki taraf içinde ilişkinin tadını kaçıran bir yöntem olduğu söylenebilir.Partnerinizin ilişkiden aldığı zevk,sizin zevk aldığınızı hissettikçe artacağından dolayı ilişki esnasında tuttuğunuz takımın attığı golleri düşünmeniz partneriniz  üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir.

  •   İlişkiden kısa süre önce vücudunuza enerji verecek yiyecek ve içeceklerin tüketilmesi erken boşalmayı geciktirebilmektedir.    




  •   Penis yüzüğü olarak bilinen elastik yüzük penise takıldığında, penise pompalanan kanın geri gitmesini önleyerek hem ereksiyon(sertleşme) süresinin uzamasını sağlar hemde boşalmayı geciktirir.   

  •  İlişki esnasında penisin vajinaya farklı açılarda ve hızda  girip çıkması boşalmayı geciktirir.Penisin aynı açıda,aynı hızda ve aynı derinlikte vajinaya girip çıkması orgazma çabuk ulaştırıp ilişki süresini kısaltır.


  •  Bazı pozisyonlar da boşalmanın gecikmesini sağlar.Özellikle erkeğin pozisyonu boşalma süresinde çok önemli rol oynar.Erkekler bazı pozisyonlarda daha geç boşalmaktadırlar. Erkeğin üstte olduğu pozisyonda erken boşalma daha çok görülür.Erkek altta,rahat ve gevşeyebileceği bir pozisyonda,partneri de üstte olursa erkek daha geç boşalacaktır.





  •   Az miktarda alkol tüketiminin de boşalma süresini uzattığı görülmüştür.
  

   Daha bir çok pratik bilgi barındıran, tüm kalıcı tedavi yöntemlerinin detaylıca anlatıldığı, kendi kendinizi eğitebileceğiniz rehbere göz atmak isterseniz buraya tıklayınız.

5 yorum:

  1. denedim yararını gördüm çok saolun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

      Sil
    2. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil
  2. JOKEY POZİSİYONU İŞE YARIYORMUŞŞŞ

    YanıtlaSil
  3. 1-2 dk içinde boşalıyordum bu kitaptaki yöntemlerle boşalma sürem 30 dkya çıktı istersem daha da uzatabiliyorum almayı düşünenlere tavsiye edilir

    YanıtlaSil