1 Ağustos 2014 Cuma

Resimli Seks Pozisyonları

 İlişkilerde uyumlu bir seks hayatının huzurlu bir birliktelikte önemi büyüktür. Partnerleriyle uzun süredir beraber olan kişiler yatakta farklı pozisyonlar deneyerek seks yaşamlarına renk getirebilirler. Aşağıdaki resimli seks pozisyonlarını inceleyerek kendiniz için uygun olanları uygulayabilirsiniz.




Misyoner Pozisyonu

En çok tercih edilen pozisyon misyoner pozisyonudur. Kadın sırt üstü yatarken erkek yüz üstü kadının üzerindedir. Bu pozisyon ilk kez cinsel ilişkide bulunanların seçtiği pozisyon olduğu için ''misyoner pozisyonu'' olarak anılmıştır.

Bakire kadın ve bakir erkeklerde pozisyon çok önemli değildir. Onlar için seks yavaş ve duygusal olmalıdır. Ön sevişmeyi uzun tutmak vajinanın kayganlaşmasını sağlar.

Misyoner pozisyonu erkek için vajinanın derinliklerine kadar girebildiğinden dolayı tatmin edicidir ancak kadının hareket alanını daralttığı için kadınların pek zevk alamadığı bir pozisyondur.

Erkekte erken boşalma sorunu varsa bu pozisyon uygun değildir.


Jokey Pozisyonu

Kadının üstte erkeğin altta olduğu pozisyondur. Bu pozisyonda kadın erkeğin üstünde yüz üstü ya da sırt üstü durabilir.

Jokey pozisyonu hükmetmeyi seven otoriter kadınların tercih ettiği bir pozisyondur çünkü ilişkinin temposunu ve derinliğini kadın istediği gibi ayarlayabilmektedir.

Erkek için ise jokey pozisyonu olağan üstü keyiflidir. Kadının hükmettiği bir cinsel ilişki özellikle tembel veya yaşlı erkekler için büyük zevktir. Bazı uzmanlar bu pozisyonun hem erkeğe hem de kadına maksimum haz verdiğini savunmaktadır.

X Pozisyonu

Kadının ve erkeğin yüzyüze baktığı, bacakların makas gibi birbirlerine geçtiği ve ikisinin de yan yattığı bir pozisyondur.



Bacakların karmaşasından kurtulabilirseniz tensel temasın yüksek olması ve vajinanın daralması nedeniyle zevkli bir pozisyondur ancak bir çok kişi hareket alanının daralması nedeniyle pek tercih etmemektedir.




Köpek Pozisyonu

Bu pozisyonu anlatmaya gerek yok aslında. Kadının domalarak erkeğin önüne geçtiği pozisyondur. Köpek pozisyonu pornoların vazgeçilmez pozisyonudur ancak kadınlar için pek keyifli bir pozisyon sayılmaz. Bir jokey pozisyonu değil yani...




Kaşık Pozisyonu

Kadının ve erkeğin aynı yöne baktığı ve erkeğin kadına arkadan sarıldığı pozisyondur. Kaşık pozisyonunda sarılmak her iki tarafa da zevk verir ancak sert seks sevenler için biraz masum bir pozisyon olabilir.


Ayakta Seks

Kadının da erkeğin de ayakta olduğu, yüz yüze baktığı pozisyondur. Bu pozisyonda kadın erkeğin kucağına çıkar erkeğe sarılır. Daha çok iri yarı kaslı erkeklerin tercih ettiği pozisyon erkeğe çok fazla zevk vermezken, penisin derin hareketlerinden ve sarılmaktan dolayı kadınlara daha fazla zevk vermektedir. Güçsüz erkekler kısa sürede heyecandan ve ağırlıktan titremeye başlarlar.




Arkadan Sarılarak Yapılan Seks Pozisyonları

Erkeğin herhangi bir şekilde kadının arkasına geçip birleşmeyi gerçekleştirdiği pozisyonlardır. Tercih edilen oldukça renkli arkadan sarılarak yapılan seks pozisyonları vardır.



Hamile Kalmak İsteyenler İçin Pozisyonlar 

Bazı pozisyonlar kadınların hamile kalması için daha uygundur.




6 yorum:

  1. sex pozisyonsuz olmaz pozisyon sekssiz diye bir kavram vardır işte öyle. Lakin bizim türk çiftler birbirlerinden çekinmekten ne bir fantazi ne de pozisyon deneme isteklerini cinsel hayatlarına yansıtamamaktadırlar. Bu yüzden mutsuz çiftler haline dönüşmüştürler. Pozisyon deneyin, ilişkinize heyecan katacaktır. Saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

      Sil
    2. SLM MEHMET BEN 05374667155 NUMARAM SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DONUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM....SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN »------------


      »------------


      »-----------


      »------------


      »------------


      »-----------


      »-------------

      »-------------


      »------------


      »-------------


      »------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »--------------


      --------------


      »-------------


      »--------------


      »--------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------


      »-------------

      Sil
  2. Sohbet için ciddi beyler arayabilir. Sadece cidd olanlar.
    533 656 77 61
    GÜLCAN

    YanıtlaSil
  3. Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 35 yas 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat 05523367078

    YanıtlaSil
  4. Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078

    YanıtlaSil