13 Ağustos 2013 Salı

Cinselliği Olumlu ve Olumsuz Etkileyen Besinler


  Yalnızca bir kaç mum yakarak,müzik açıp seksi hissetmeniz mümkün olmayabilir.Sağlıklı bir yaşam tarzı çok daha iyi hissetmenizi sağlar.Yiyecek ve içeceklerle cinsel hayatı hızlandırmak veya engellemek mümkün.

  Bazı besinler ruh halini ve libidoyu olumlu ya da olumsuz etkiler.

Çilek iyi bir seçimdir.Kadında ve erkekte dolaşımı hızlandırdığı için cinsel işleyiş açısından iyidir.Kalp ve damarları güçlendirir,antioksidan içerir.C vitamini içerdiği için sperm sayısını arttırır,metilksantinler içeren çilek ve bitter çikolata ikilisi libido dostudur.


  Alkol cinselliğin düşmanıdır.Az miktarda tüketildiğinde sosyalleştirir ancak aşırıya kaçılırsa gece kötü biter.İstek,uyarılma,duyarlılık azalır ve güvensizlik yaratır.


  Avokado da iyi seçimlerden biridir.Kalbi güçlendirir,kan akışını hızlandırır.Antioksidan özellikleri,E vitamini,B6 vitamini ve potasyum açısından zengindir.


  Badem de çok yararlıdır.Selenyum ve çinko içeriği cinselliği arttırır.Vitamin ve mineral deposudur.Kısırlığa karşı birebirdir.Hormon üretimini destekleyerek libido arttırır.


  Biftek kötü bir seçimdir çünkü doymuş yağ ve kolesterol içerir.Ağır beslenildiğinde cinsel fonksiyonlar olumsuz etkilenir.Diyabet,tansiyon ve kalp hastalıklarına zemin hazırlar.


  Patates erektil bozukluğa iyi gelir.Yüksek tansiyonla savaşır ve potasyum içerir.


  Susam da içerdiği çinko nedeniyle cinsel sağlığı güçlendirir.


  Karpuz libidoyu arttıran ve kalorisi düşük meyvelerdendir.



  Yağlı gıdalardan genel olarak uzak durulması gerekir.Kan akışının yavaşlaması cinselliği olumsuz etkilemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder