16 Mayıs 2014 Cuma

En İlginç Seks Pozisyonları

 İlişki uzadıkça seks hayatı da doğal olarak rutinleşmeye başlar. İlişkiyi ve cinsel yaşamı bu rutinlikten kurtarmanın en eğlenceli yolu yeni seks pozisyonları keşfetmektir. İşte size en eğlenceli ve enteresan seks pozisyonları...



 Süper Kadın Pozisyonu:

Köpek stilinden bıktıysanız bunu kesin denemelisiniz. Bu pozisyonda kadın yatağın ya da masanın üstüne ayakları yere basacak şekilde uzanır, erkek kadını kalçalarından kavrayarak kendine doğru çeker. Kadının ayakları yerden kesilir ve adete uçuyormuş gibi görünür. Bu pozisyonla aldığınız zevk sayesinde kendinizi süper kahraman gibi hissetmeniz mümkün.

 Sihirli Dağ Pozisyonu:

 Bu pozisyon için bir kaç yastığı yatağınızın üstünde dağ şeklinde üst üste dizmeniz gerekiyor. Daha sonra kadın göbeğinin üstüne gelecek şekilde yastıklara uzanıyor ve erkekte kadının üstüne uzanıyor. İki beden bu dağ üstünde bir araya geliyor. Enteresan bir pozisyon olduğuna karar vermek için denemek gerekmiyor. :)



Lotus Pozisyonu:

 Lotus pozisyonuna en interaktif seks pozisyonu denebilir. Bağdaş kurup oturan erkeğin kucağına kadın oturur ve erkeğin belini bacaklarıyla sarar. Bu pozisyon seks esnasında yüz yüze bakmaya ve konuşmaya da olanak tanıdığı için çok eğlenceli sayılıyor.

Oturarak Makas Pozisyonu:

 Erkek bacaklarını açarak oturur, kadının da bir bacağı erkeğin bacaklarının arasına diğeri ise kalçasının üstüne gelir. Bu pozisyonda erkek hızı ayarlarken kadın da açıyı ve derinliği ayarlayabilir. Tam bir takım çalışması ile orgazm sağlanabilir.

İstiridye Pozisyonu:

 Bu pozisyon biraz zordur ancak jimnastik ustası olmanız gerekmez. Kadın sırt üstü yatar ve bacaklarını yukarı doğru kaldırarak ayaklarını kafasının hizzasına getirmeye çalışır. Bu noktada erkek kadının bacaklarını bastırarak yardımcı olabilir. Erkek için bu esneme hareketi çok seksi görünecektir. Bu pozisyondayken erkeğin penetrasyonu hem kendine hem de kadına farklı bir tecrübe yaşatır.

Kaşık Pozisyonu: 

 Yüz yüze bakılmasa da çiftler tarafından çok sevilen bir pozisyon olan kaşık pozisyonunda kadın erkeğe sırtını dönerek yatar ve erkek arkasına geçerek penetrasyonu sağlar. Bu pozisyonda kadın üstteki bacağını erkeğin üstüne doğru atabilir ve onu bu sayede erkeği kendine doğru çekebilir. Erkeğin kadına tam olarak hakim olduğu kaşık pozisyonu yine erkeğin partnerinin kulağına güzel erotik kelimeler fısıldamasına olanak tanır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder