3 Ağustos 2013 Cumartesi

10 Adımda Mükemmel Seks

     Monoton giden seks hayatınıza renk katmak sizin elinizde.Bunun için yeni şeyler keşfetmelisiniz. Nasıl mı , işte sizi ve partnerinizi mutlu edecek altın değerinde 10 öneri:

  1. Beklenmedik şeyler yapın:Birlikteliğinizde tekdüzeliği ortadan kaldıracak en önemli hareket küçük sürprizlerle veya beklenmedik dokunuşlarla partnerinizi şaşırtmaktır.

  2. Romantik ortam yaratın:Partnerinizle birlikte güzel bir gece geçirmeyi planlıyorsanız sakın ha bazı detayları atlamayın.Hafifçe çalan romantik bir müzik,yakılan bir kaç mum ve odaya yayılmış hoş bir koku romantizmin doruğa ulaşmasında size çok yardımcı olacaktır.Partnerinizi baştan çıkarmak bundan sonra çocuk oyuncağı.

                         
  3. Rahat ama seksi giyinin:Kendinizi seksi hissetmeniz için rahat olmanız gerekli.Vücudunuzda herhangi bir bölümü beğenmiyorsanız uygun iç çamaşırıyla bu kusuru rahatlıkla örtebilirsiniz.Güven afrodizyak gibidir,yatak odasında ne kadar güzel görünürseniz o kadar zevkli bir gece geçirirsiniz.

  4. Partnerinizin isteklerini düşünün: Seks hayatınıza renk katmak istiyorsanız partnerinizi memnun etmek için zaman harcamalısınız.İlişki sırasında kulağına hoşuna gidecek şeyler fısıldayın.
                                   
      
                        
  5. Kendi isteklerinize yoğunlaşın: Partnerinize ne istediğinizi söylemekten çekinmeyin.İnanmayacaksınız ama sizi neyin harekete geçirdiğini bilmek karşı tarafta heyecan uyandırır.Yalnızca partnerinizi memnun etmeye çalışırsanız hata yaparsınız,cinselliğin karşılıklı mutluluğa dayandığını unutmayın.                   

                      
  6. Yeni bir yer deneyin: Ortam değişikliği yaparak seks hayatınıza renk katabilirsiniz.Bir otel odası tutun,arabada deneyin,akla hiç gelmeyecek ya da heyecan uyandıracak yerlerde  yaşanan seks deneyimleri sizi zevkin doruklarına ulaştırabilir.

  7. Duygularınızı saklamayın:Duygularınızı dışa vurmaktan asla çekinmeyin hatta bu konuda kendinizi son derece özgür hissedin.Nasıl hissettiğinizi dile getirin ve hoşunuza giden şeyler yapmaya özen gösterin.
                              

                    
  8. Konuşmadan harekete geçin: Beklenmedik bir anda partnerinizi birlikte olmaya sürükleyin.Sessizlik çoğu zaman heyecan vericidir.

  9. Erotik filmler ya da buz işinize yarayabilir:Yeni ve farklı şeyler mi denemek istiyorsunuz? İlişkiniz mükemmelse bile yeni şeyler denemek onun daha da değerli olmasını sağlayacaktır.Erotik filmler,buz,göz ya da el bağı...İsterseniz yalnızca hayalinizdeki fanteziyi partnerinize anlatabilirsiniz bu da oldukça önemli etkilere sahiptir.Unutmayın önemli olan yaratıcı olmak.

                         
  10. Her farklılık önemlidir: Seksten aldığınız zevki arttırmak istiyorsanız yeni pozisyonlar denemelisiniz.Sevdiğiniz ve alışkın olduğunuz pozisyonları uygulamaya devam edebilirsiniz ancak daha önce hiç denemediğiniz yeni pozisyonları da denemekten çekinmeyin.Rutin pozisyonların yerine geçen enteresan pozisyonların sizi nasıl etkilediğini gördüğünüzde çok şaşıracaksınız!..


1 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil