1 Mart 2014 Cumartesi

Kadınları Azdırmanın Yolları


  Sizden gelen soruları cevaplamaya devam ediyoruz. Bu yazımızda en çok sorulan sorulardan biri olan kadınları azdırmanın yollarını kadınlara sorduk ve en çok aldığımız cevaplardaki hassas noktaları sizinle paylaşıyoruz.İşte kadınları baştan çıkaran hassas bölgeler; 




Saç 

 Ellerinizi partnerinizin teninde yavaşça gezdirmeniz onu uyaracaktır. Ensesinden yuvarlak el hareketleriyle saçlarına doğru yaklaşmanız çok hoşuna gidecektir.




Ense

 Enseye ulaştığınızda oraya birkaç seksi öpücük kondurun. Ense kız arkadaşınızı uyarmak için kullanabileceğiniz gizli bölgelerden.

Köprücük Kemiği

 Bu kemik çoğu kadında çok seksi görünen bir bölümdür. Sevgilinizin üzerindekileri soyarken buraya kadar indirip bir süre öpücüklerle süsleyin. Bu onun çok hoşuna gidecektir. Üzerindekileri tamamen çıkardığında yeniden oraya dönüp ilginizi belli edebilirsiniz.




Sırt

 Kalabalık ortamlarda kadınınızı yönetmenin en iyi yolu bir elinizi onun sırtına koymanızdır. Bu hareket çok küçük gibi görünse de oldukça etkilidir. Ona kendini güvende hissettirir. Yalnızken de sırtını öpmeniz ve yalamanız onun kalp atışlarını hızlandıracaktır.

Dizlerin Arkası

 Birçok kişi bu bölümden kadınların uyarıldığını bilmemektedir. Kadınlar dizlerinin arkasından oldukça fazla uyarılır. Kalabalık içinde dizlerini eteğin altından ya da üstünden okşamanız onu eve gittiğinizde sekse hazır hale getirecektir. Yalnızken de bu gizemli bölge üzerinde fanteziler türetebilirsiniz.

Avuç İçleri

 Hiç aklınıza gelmemişti değil mi!... Kadınların avuç içleri çok hassastır ve uyarmaya karşı oldukça duyarlıdır. Kamusal alanlarda kimseye belli etmeden onu uyarabilmenizin yolu avuç içinde parmaklarınızı gezdirmenizdir. Bunu hafif hafif yaparak ona tatlı titremeler yaşatabilirsiniz.




Kulak Memesi

 Partnerinizin kulak memesini öpmeniz hatta hafifçe ısırmanız onu çıldırtabilir. Bu duyarlılığı yüksek memeler çok hassastır ve birçok kadın kulak memesinde erkeğin dudağını hissetmekten zevk alır.

Kalçanın Derinleri

 Kasıkların iç kısımlarına dokunmak (vajinanın yakınları) partnerinizin modunu arttıracaktır. Ellerinizi ve ağzınızı kullanarak o bölgeyi uyarabilirsiniz. Öpün , okşayın hatta ve hatta yalayın. Bu onu nihai birleşme için sabırsız bir hale getirecektir. Vajinaya yaklaşıp uzaklaşarak onu adeta yalvartabilirsiniz.

Kalça Kemiği

 İlişki esnasında kalça kemiğine dokunmanız onu uyaracaktır. Partnerinizin istekli olması sizin de aldığınız zevki arttırır.

1 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil