24 Temmuz 2014 Perşembe

Bir Dakikada Kız Azdırma Yolları

Bir kızı azdırmak istiyorsunuz ancak bunu ilaçlarla değil tamamen doğal yollarla ve sosyal kurallara uygun şekilde yapmak istiyorsunuz. Yani hoşlandığınız kızın sizden hoşlanmasını hatta sizi yatağa atmak için sabırsızlanmasını istiyorsunuz. Size burada bir kızı saniyeler içinde nasıl azdırırsınız bunu anlatacağım. Eğer kızları azdırma yolları nelerdir diye düşünüp duranlardansanız işte size saniyeler içinde bir kız nasıl azdırılır...






Bunun için hedefimiz kadına oksitosin salgılatmak. Oksitosin kadının seks yapma arzusunu arttırır ve aranızda güçlü bir bağ olmasını sağlar. Oksitosin hormonu salgılatabiliyorsanız kadını büyük oranda elde etmişsiniz demektir. O andan sonra ihtiyacınız olan tek şey rahat ve yalnız olabileceğiniz bir mekan.




Bir barda ya da herhangi bir sosyal ortamda kadına hemen dokunmak çok önemlidir. Çünkü saniyelik bir fiziksel temas bazen saatlerce konuşmanızdan daha etkili olabilmektedir. Ne kadar iyi bir konuşmacı olursanız olun bir yerden sonra söylediğiniz her şey karşınızdaki kişiyi sıkacaktır. Zamanlamayı iyi ayarlamak ve gerektiği yerde temas etmek kız azdırmada en önemli faktörlerdendir.




Kıza dokunmakta ne kadar hızlı olursanız ona onu istediğinizi ve özgüveninizin tam olduğunu hissettirebilirsiniz. Bu seksin zeminini oluşturmakta çok önemlidir. Kızlar özgüven sahibi erkekleri çok seksi bulurlar. Konuşmayı es geçmeyin fakat kıza dokunmakta da geç kalmayın. Seksüel isteğinizi ona iletmenizin en etkili yolu ona dokunmanızdır.






Öncelikle yapmanız gereken herhangi bir bahaneyle onun tenine dokunmak ve onu istediğini hissettirmektir. Mesela saçlarından ya da aksesuarlarından yola çıkarak onun teninde elini gezdirebilir veya tokalaşırken elini okşayabilir, kendinize çekebilirsiniz. Dokunmanın konuşmaktan daha etkili bir hamle olduğunu unutmamanız gerekiyor.




Saniyeler içinde bir kızı azdırmanın en etkili yolu ise ona sarılmaktır. Evet sarılmak çok güçlü bir duygu aktarımı sağlar. Bir çok bahaneyle sarılabilirsiniz. Sarılmak kızlarda çok farklı duyguları etkileştirebilir. Sarılmak hem masumca hem de tahrik edici bir davranıştır. Arkadaş bile olsanız durduk yerde ona sarılabilir ve olumsuz hiç tepki almazsınız. Sonrasında onun tepkilerine bakarak doğaçlama girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu sizin kızı tahrik etme yolları arayışınızda atacağınız önemli bir adım olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder