19 Ağustos 2013 Pazartesi

Sekste Bunları Yapmayın

  Erkekler partnerleri tarafından sıkıcı olarak adlandırılmak istemezler.Hiçbir kadın yatakta yaratıcı olmayan bir erkekle birlikte olmak istemez.Bu durumu ortadan kaldırmak için erkeklerin yatak odasında dikkat etmeleri gereken beş altın kural bulunuyor.İşte kadınların sekste hoşlanmadıkları 5 şey;

Aşırı Dikkat

 Erkeğin cinsel ilişki sırasında partnerine ''Yapabilir miyim?'' tarzında izin alıcı sorular yöneltmesi kadınlar tarafından hoş karşılanmaz.İyi bir partner kadınının neler isteyebileceğini bilmelidir.

Mekanik Seks

 Kadınların birçoğu arzulu olmayan seksi sıkıcı bulur.Hiçbir kadın monoton ve tekdüze bir seks istemez.Bu sebepten ötürü kadınlar erkeklerin bu konuda daha yaratıcı,duyarlı ve arzulu olmasını isterler.Hiç bir kadın şişme bebek muamelesiyle karşılaşmak istemez.
   
 >>> Garantili Penis Büyütücü Egzersizler İçin Tıklayın!!!<<< 


Monotonluk

 Eğer partneriniz seks hayatınıza dair yapabileceğiniz herşeyi biliyorsa başınız belada demektir. Bu durumda yapabileceğiniz en iyi yöntem partnerinizi şaşırtacak fanteziler üretmektir.

Aşırı İnleme ve Konuşma

 Erkeğin seks esnasında aşırı inlemesi kadın için sinir bozucu olabilir.Buna karşın tamamen sessizlik de kadınlar tarafından hoş karşılanmaz.Bu noktada önemli olan kendinizi kontrol edebilmeniz ve partnerinize seks sırasında ne kadar zevk aldığınızı göstermenizdir.

Yeniliklere Karşı İsteksizlik

 Seks hayatınız zamanla monotonlaşmaya başlayabilir.Bu durumu düzeltmek yine sizin elinizde.Eğer uzun süreli bir ilişkiniz varsa yeniliklere karşı açık olun.Sıkıcı hale gelen seks hayatınızı canlandırmak için bazı fantezilerden ve yeni pozisyonlardan faydalanabilirsiniz.

1 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil