29 Ağustos 2013 Perşembe

Kadın ve Erkek Orgazmının Farkları

  Cinselliğin temelinde orgazm olmak yatıyor.İşte kadın ve erkeğin orgazm farklılıkları...

  Kadınlar genelde direkt klitoris uyarısıyla orgazm oluyor.Bu konuda yapılan çalışmalar direkt klitoral uyarı olmadan orgazm olabilen kadınların ancak %30 civarında olduğunu gösteriyor.

  Orgazm olamayan kadın seks sırasında kendini orgazm taklidi yapmak zorunda hissedebilir.Bunu yapmasındaki amaç eşinin ''yetersiz'' olduğunu düşünmemesini istemesidir.Bu taklit olayı daha karışık bir hale getirir, orgazm olamayan kadın için yapılması gereken bir takım değişiklikler bulunurken böyle bir durumda erkek eşiyle her şeyin sorunsuz gittiğini düşünür ve değişiklik yapmaya ihtiyaç duymaz.

       >>>Kusursuz Orgazmı Yaşamak İçin Hemen Tıkla!!!<<<

Kadın ve Erkek Orgazmının Farkları:

  Öncelikle bilinmesi gereken en önemli nokta ilişkide aynı anda orgazm olmak diye bir gereklilik olmadığıdır.Önemli olan, anatomik gerçekler nedeniyle kadının eşinden ya önce ya da eşiyle birlikte boşalmasıdır.Erkek boşaldığı andan itibaren refrakter periyod adı verilen bir sürece girer.Bu süreçte ereksiyon etkinliği kaybolur ve yeniden ilişkiye (fizyolojik ve psikolojik) hazır olabilmesi için belli bir süre gerekir.Arka arkaya girilen ilişki sayısı arttıkça refrakter periyod süresi de uzar.Bu erkek cinsinin bir gerçeğidir.Kadınlarda ise refrakter periyod ya hiç yoktur ya da çok kısadır.Kadınlar bu yüzden arka arkaya defalarca orgazm olabilirler ve hatta aynı ilişki içerisinde bile birden çok orgazm yaşayabilirler.


2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil