1 Temmuz 2014 Salı

Penis Büyütme (İlaçsız)

Hergün radyolarda, televizyonlarda, gazetelerde hatta eczanelerde bile penis büyütmeyle alakalı ürünlere rastlıyorsunuzdur. Bunlar artık o kadar yayıldılar ki benzin istasyonlarında bile penis büyütücülere rastlamak mümkün. Doğal olarak bu kadar çok ürün çıkınca aralarında para tuzağı olan işe yaramayan ürünler de oluyor. Size bu yazımızda sağlığınızı riske atmadan doğal yollarla, kendi elinizle yapabileceğiniz masaj ya da egzersiz olarak adlandırabileceğiniz yöntemden bahsedeceğiz. 



İnsan organları doğru tekniklerle büyüyüp gelişebilmektedir. Örneğin kaslarınızı geliştirebilmek için egzersiz programları yapıyorsanız penisinizi geliştirmek için de egzersiz programlarına uymalısınız. Bu yöntem tüm ilaçlardan daha sağlıklı ve daha etkili bir yöntemdir. Dünyanın en büyük penisli adamı olan Jonah Falcon bile penisinin iriliğini bu yönteme borçlu olduğunu söylüyor. 

Artık penisinizi büyütmek ve daha uzun süre dik tutabilmek için sağlıksız ilaçlara ihtiyacınız yok! Herşey sizin ya da eşinizin elinde. İsterseniz bu egzersizleri kendiniz okuyup uygulayın, isterseniz eşiniz okuyup o size yapsın seçim sizin. Bu penis büyütme egzersizleri ile seksten aldığınız zevki de arttıracak eşinizi çıldırtacaksınız. İçinde ne olduğunu bile bilmediğiniz ilaçları boşverin. Tamamen doğal egzersizlerle penisinizi gözle görülür biçimde uzatıp kalınlaştırabilirsiniz.



Bu yöntem ile penisinin 5 cm uzadığını söyleyen, bize onlarca kez teşekkür eden hatta evliliği kurtulan kişilerden biri de siz olabilirsiniz. Bu bir ilaç reklamı değil yalnızca bir tavsiyedir. Elinizde bilgiyle büyütülecek bir penis varken sağlığınızı riske atmanıza hiç gerek yok. O penis büyütücü ve azdırıcı ilaçlar yüzünden kalp krizi veya penis travması geçiren bir çok kişi olmuştur. Penisinizi bir kaç cm uzatmak için hayatınızı riske atmayın. 

Penis büyütmek uygulaması zor bir olay değildir. Jelq denen yöntem, onlarca penis büyütme egzersizlerinden yalnızca bir tanesidir. Temelinde inek sağmaya benzese de pratik olarak nefes ile senkronize şekilde uygulanması büyük önem taşır. Penis büyütme hareketlerini denemenin hiçbir riski yoktur. Bunu spor yapmak olarak düşünebilirsiniz. Hatta bir kaç takipçi çiftimiz mesaj olarak, bu penis büyütme egzersizlerini beraber uygularken kendilerini fantastik bir seksin içinde bulduklarını ve bu deneyimi sürekli yaşamak için ön sevişme yerine penis büyütme egzersizleri yaptıklarını yazmışlardı.



Sizin de gördüğünüz gibi cinsel isteğe de doğrudan etkisi olan penis büyütme egzersizleri ile hem cinsel yaşamınıza renk getirebilir hem de eşinize tatmadığı zevkleri tattırabilirsiniz. Tıkla>>> Penis Sağlığı ve En İyi Penis Büyütme Teknikleri.

1 yorum:

  1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil