14 Temmuz 2014 Pazartesi

Penis Eğriliği Nedir, Nasıl Giderilir?

Penis eğriliği doğuştan ve sonradan olmak üzere ikiye ayrılır. Doğuştan var olan penis eğrilikleri ergenlik döneminde cinsel ilişkiyi engelleyecek boyuttaysa yani 40-50 derecenin üstünde bir açıyla eğrilik varsa, mutlaka cerrahi müdahale yapılmalıdır. Sonradan oluşan penis eğriliği, travma sonucunda penis bir darbeye maruz kaldıysa geç dönemde ortaya çıkar. Bundan dolayı henüz eğrilik ortaya çıkmadan önce darbenin hemen ardından doktora başvurulduğunda eğriliği önlemek mümkündür. Ancak doktora başvurulmadığı durumda eğrilik ortaya çıkarsa daha sonra hiçbir ilaç tedavisi mümkün değildir. Bu durumda yalnızca cerrahi müdahale yapılmalıdır. 


Peyroni teşhisinden sonraki ilk bir senede ilaç tedavisi kullanılmaktadır. Bu ilaçların bir kısmı oral yolla alınırken bir kısmı da penisin içine enjekte edilerek uygulanır. Bunların ötesinde günümüzde çok daha modern bir yöntem de kullanılmaktadır. Bu yöntem, doğru akım (DC) kullanarak cilt üzerinden bazı ilaçların verilmesidir. Bu yeni teknik, haftada bir seans olmakla beraber, 12 seans, 20 seans olarak uygulanmaktadır. Bir tür fizik tedavi gibi bir tedavi yöntemi uygulanarak penis eğriliğine sebep olan plakaların eritilmesi mümkündür. Bunlar yapılmadığında hastalık kronikleşir ve tedavi başarısızlıkla sonuçlanır.


Tüm bu tedavi yöntemlerinin yanı sıra bir basit yöntem de penis büyütme ve geliştirme egzersizleridir. Bu egzersizler penisinize uyguladığınız bir takım masajlarla penise hücum eden kan basıncının artması dolayısıyla daha düzgün, damarlı, güçlü bir penis görünümü kazanmasını sağlamaktadır. Penis büyütme ve geliştirme egzersizleri yalnızca penis eğriliği tedavisinde değil, penis kısalığından veya inceliğinden şikayetçi olanlar için hatta erken boşalma problemi yaşayan kişiler için de iyi sonuç vermektedir.

1 yorum:

  1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil