21 Temmuz 2014 Pazartesi

Erkek Seks Yaparken Ne Düşünür?

Orgazm olan erkek o esnada ağzından salyalar akıtırsa, kıvranarak zevk aldığını partnerine hissettirirse mi daha çok tatmin oluyor? Böyle erkeklerin eşleri daha mı mutlu oluyor? Erkekler seks esnasında ne düşünür hangi kaygıları taşırlar?




Mesela erkek pozisyon konusunda tereddütler yaşar. Hangi pozisyonda seks yapmak daha çok zevk verir sorusuna yanıt arar. Hangi pozisyonda daha geç boşalır, hangi pozisyon penisini daha büyük hissettirir, ne yaparsa yatakta iyi olduğunu hissettirebileceğini düşünür. Üstte olmak kadının hamile kalma riskini arttırır. Öte yandan erkeğin seks sırasında kadının kalçalarına, göğüslerine dokunması onun seksten aldığı zevki arttıracak ve boşalma süresini kısaltacaktır. Bir yandan da erkek partnerinin tatminini düşünür. Seks iki kişilik bir eylem olduğu için iki kişinin de tatmin olması gerekir. Erkeğin de kadının da bu hassasiyeti sağlıklı bir seks için göstermesi gerekir.


Kadınlar gibi erkekler de seks sırasında partnerlerine daha seksi görünmek ister ve bu düşünce akıllarını kurcalar. Bunun için sürekli yeni pozisyon arayışında bulunabilirler. Bir yandan da kadını baştan çıkarıcı sözcüklerle seksi daha alevli hale getirmeyi amaçlarlar. Duygularını ve seksten aldıkları zevki çoğu zaman dile getirmek isteseler de bu o anın heyecanıyla kolayca yapılabilecek bir şey değildir. Bu yüzden zaman zaman saçmalayabilirler. Çoğunlukla çiftler birbirlerinin orgazmından tetiklenerek orgazm olabilirler. Erkek, kadının zevk aldığını hissettiğinde seksten daha çok zevk olmaya başlar. Bu nedenle kendilerinden önce eşlerinin orgazmını düşünebilirler.



Geç boşalmak için başka şeyler düşünen erkekler genellikle seksten en az zevk alan erkeklerdir. Çünkü boşalmayı geciktirmek için partnerlerine dokunup hissetmekten çekinirler. Boşalmamaya konsantre oldukları için seksle neredeyse alakaları kalmaz ve bu partnerlerine de yansır. Dolayısıyla çift tam anlamıyla bir seks ve orgazm yaşayamaz. Erken boşalmaya karşı bu tarz anlık tedbirler almak yerine kalıcı ve kesin çözüm bulabilirsiniz. Penisinin boyutlarını uzatmak ve kalınlaştırmak isteyen kişiler ve daha geç boşalmak isteyen kişilere ortak çözümü Magnum Power için >>> TIKLAYIN

2 yorum:

  1. Tabuları yıkmak lazım Seksten gerçekten zevk almak için karşılıklı çekincenin ortadan kalkması Partnerinle her şeyi konuşabilme ve deneyebilme kabiliyetine ulaşmanız gerekli ondan sonrası ne uzunluk kısalık nede erken geç boşalma problemi kalıyor. Sonuça amatör seks yapıyorsunuz kasmayın.. Seven erkek ilişkide kadınını nasıl daha fazla mutlu edebilirimi düşünür. Sadece skora koşan ise nasıl daha fazla boşalarak zevk alırımı düşünür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

      Sil