8 Temmuz 2014 Salı

Dünya'nın En Azgın Kadını

İngiltere'nin Brighton şehrinde yaşayan ve bir mağazada müdür olarak çalışan Crystal Warren isimli kadın, bekaretini kaybettiği 15 yaşından bu yana 1000'den fazla erkekle seks yaptığını açıkladı. Bu durumun bir hastalık olduğunu farkında olan Warren yine de tedaviyi reddediyor. Bu rahatsızlık Warren'ın söylediğine göre kendi suçu değil anne-babasının o küçük yaştayken boşanmasıymış.

                                                                        27 yılda 1000 erkekle yatan Crystal Warren    

Crystal Warren cinsel isteklerine engel olamadığına ve bunu her istediğinde yaşayamazsa rahat edemediğini söylüyor. Öğlen aralarında çalıştığı mağazadan çıkıp seks yapabileceği bir erkek aradığını, çoğu zaman da seks yapmadan iş yerine geri dönmediğini dile getiriyor.

                                                                      27 yılda 1000 erkekle yatan Crystal Warren                                                  

Bir tv programına katılan Crystal Warren'a program sunucusunun sorduğu ''Bu isteğini paraya dönüştürmeyi düşünmez misin?'' sorusuna tepki gösteren ve ''Ne yani fahişe mi olayım? diyen Warren program sunucusunun daha önce böyle bir vaka görmediği için şaşkınlıktan bu talihsiz soruyu sorduğunu düşünüyor.

1000'den fazla erkekle yatınca her türden penisin tadına baktığını, doğal olarakta büyük kalın ve damarlı penislerden en çok zevk aldığını direk söyleyen Crystal Warren penisi küçük veya orta boy olan erkeklere de penislerini büyütmelerini tavsiye ediyor. Warren; ''Küçük bir penis bir kadını asla mutlu edemez kadın sadece mutluymuş gibi yaparak erkeği kandırır. Kandırılan olmak istemiyorsanız ellerinizle penisinizi büyütme yöntemlerini öğrenin, seks yaptığınız kadını zevkten delirtin.'' diyor.


2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MEHMET BEN 5374667155 KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM COCUK İSTEYEN CİFTLER EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR VE GİZLİLİK ONCELİGİMDİR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN.





















































































































































































      MEHMET BEN 5374667155 KOCAMAN KOLGİBİ YARAGIM VAR VE GEC BOSALIRIM DAHA SOKARKEN BOSALTIRIM SİZİ GERCEK SEVİSMENİN VE YARAK YEMENIN TADINI SIZDE ALIN SICAK GUVENILIR BIRIYIM DAİMA KARSIMDAKINE DEGER VERIRIM COCUK İSTEYEN CİFTLER EVLI DUL BALIK ETLİ SİSMAN BAYANLAR ARAYIN OLDUKCA YAKISIKLI VE HOS BIR SES TONUM VAR GİZLİLİK ONCELİGİMDİR SMS WATSAP LINEA VIBER VAR NOT:GAYLAR ARAMASIN.

      Sil