15 Temmuz 2013 Pazartesi

Erken Boşalıyorum Ne Yapabilirim ?

   Eğer '' Erken boşalıyorum ne yapabilirim ? '' sorusuna yanıt arıyorsanız bu problemin çözümüne büyük oranda yaklaşmışsınız demektir çünkü erken boşalma nedir ,  erken boşalma nedenleri nelerdir artık biliyorsunuz ve erken boşalmanın ortadan kalkması sizin için artık an meselesi çünkü probleminizi tanıyor,ondan kurtulmanın yollarını araştırıyorsunuz.Doğru yoldasınız...
   
   Erken boşalmanın artık kolayca çözülebilen bir kontrol ve uyum sorunu olduğunu biliyorsunuz.Herkesin her türlü problemi çözebilecek yeteneği,gücü ve bilgi birikimi vardır.İsteyerek,gereken maddi ve manevi bedelleri ödeyerek,doğru yerde,doğru şekilde,doğru zamanda bunları hayata geçirerek üstesinden gelinemeyecek hiçbir problem yoktur.

   
   Çözüm süreci kişinin kendi kendine sorunu çözmeye çalışmasıyla başlar.Kendini kontrol etmeyi öğrenmek için bir takım yöntemler dener örneğin geciktirici prezervatif,geciktirici krem gibi.Bunlarla başarıya ulaşamazsa ilaçlara başvurur,ilaç derken bir ürolog hekimin muayene sonrası yazdığı değil piyasadaki umut tacirlerinin tabir-i caizse dolandırıcıların gıda takviyesi adı altında her yere reklamlarını verdikleri para tuzağı olan (formula xxx , x power vs.)  ürünleri dener.Sonuç muhakkak hüsran olacaktır çünkü bu şarlatan ürünlerinin psikolojik etkisinden başka hiçbir etkisi olmamaktadır(buna placebo etkisi denir).Bütün bu denemelerin yararı olmadığı gibi yarattığı stres dolayısıyla problemi daha da büyütebilir,bu yüzden izlenecek yol tedavi sürecinde çok önemlidir.
  
    Muhtemelen bundan sonraki adımda sorunun ciddiyetini kavrayan kişi işin uzmanına yani bir üroloğa başvuracaktır ki bu çok doğru bir davranıştır.Doktorlar genellikle bu sorunu bazı anti depresanların yan etkileriyle kontrol altına almayı denerler fakat bu tedavi yöntemi bile kişiden kişiye değiştiği gibi her zaman olumlu yanıt vermeyebilir.Yine de yaşanılan sağlık problemi ne olursa olsun doktorlara şarlatanlardan daha çok güvenilmelidir.Bazı kişiler bu tarz cinsel konularda doktora gitmekten çekinmekte ve son çare olarak görmektedirler.
    
    Bir de son dönemlerde adı sıkça duyulan online tedavi programları bulunmaktadır.Bu yöntemin, diğer yöntemlerin neredeyse tamamından daha az maddi harcamayla daha çok olumlu sonuç verdiği erken boşalma sorunu yaşamış kişilerce bilinmektedir.Yukarıda sıralanan denemelerin toplandığında cebinize vereceği zararı bir düşünün,bir üroloğa gittiğinizde bile muayene ücreti ödeyeceksiniz doğal olarak,bu yöntemi denemenin bir muayene ücretinden daha az harcama gerektirdiğini düşünürseniz yüzlerce liranızı harcamadan önce online tedavi programı denemeye değer,gayet mantıklı bir tedavi imkanı sunuyor hemde oturduğunuz yerden ve hiçbir ilaç kullanmadan. Tedavi programına göz atmak isterseniz buraya tıklayın .
   
    Erken boşalma problemi yaşayan birçok kişi online tedavi programlarıyla bu problemi aşabilmişlerdir fakat daha da ileri safhada erken boşalma sorunuyla karşı karşıya kalan kişiler için son çare cinsel terapistlere başvurmaktır.Cinsel terapiler de online tedavi programlarındaki gibi bir takım eğitim,egzersiz,kontrolü elde tutmaya yönelik bilgilendirme ve alışkanlıkların düzenlenmesine yönelik çalışmalardan oluşmaktadır .Online programlarda da terapilerde de önerileri,egzersizleri düzenli şekilde uygulayıp kurallara uyarsanız süreyi kontrol etmeye başlar hale gelirsiniz ve sonuçta kalıcı bir kontrol mekanizmasına hakim olursunuz.Bu bisiklet sürmeyi öğrenmek gibi kalıcı hale gelir ve gerçek cinselliği yaşayabilmenize olanak tanır.

2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil