14 Temmuz 2013 Pazar

Erken Boşalma Nedenleri Nelerdir?

  En çok rastlanan erken boşalma nedeni psikolojiktir.Bir çok erkekte sorunun kaynağının  psikolojik olduğu saptanmıştır.İlk cinsel ilişki deneyiminde ya da uzun süre cinsel ilişkiye ara verildiğinde erken boşalma normal kabul edilebilir fakat bu durum tekrarlanıyorsa erken boşalma sorunu olduğundan bahsedilebilir.Böyle bir sorunla karşılaşıldığında uygun tedavi yöntemleri,önleyici tedbirler ve bir takım egzersizlerle bu durumun üstesinden kolayca gelinebilir.

 Öncelikli erken boşalma nedenleri;düzensiz cinsel ilişki,stres,gerginlik,heyecan,depresyon olarak sayılabilir.


 Çoğu erkek cinsel ilişki esnasında erkekliğini kendine ve partnerine kanıtlama isteğinde,heyecanla ve panikle bu zevk anının tadını sakince çıkarıp bu anın sürmesi için kendine hakim olmaya ve eşinin ruhunu,tenini hissetmeye malesef odaklanamamaktadır.İlk kez cinsel ilişki yaşanan bir bedene dokunulduğunda bu panik ve heyecan durumu karşı konulamaz olduğundan erken boşalma sorunu evli çiftlerde daha az görülmektedir.Evli çiftler,birlikteliklerini yalnızca cinsellik üzerine kurmadıkları için cinsel birleşmeden daha fazla keyif alma şansına sahiptirler.Ayrıca eşler evli olmasalar bile birbirlerini tanıdıkça ilişkinin zevk katsayısı artış göstermektedir.



 Erken boşalmada problem erkeğin penisinin işlevselliği ile ilgili değil,cinsel birleşme sırasında farklı sebeplere dayanan olumsuz duygu,düşünce ve davranışlar,erken boşalma nedenleri arasında yer almaktadır.Bu sebeplerin tamamına yakını önlenebilmektedir.

2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil