18 Temmuz 2013 Perşembe

Erken Boşalmada En Etkili Tedavi Yöntemleri


Boşalmayı Geciktiren Pozisyonlar

  Misyoner pozisyonu olarak bilinen erkeğin üstte olduğu pozisyon boşalmanın geciktirilmesi için iyi bir pozisyon değildir.Erkeğin altta rahat ve gevşeyebileceği bir pozisyonda partnerini kucağına aldığı pozisyonda hem daha geç boşalma sağlanabilmekte hem de kadın bu şekilde daha başarılı uyarılabilmektedir.

Cinsel Terapi 

 Cinsel terapilere yalnızca erken boşalan erkek değil olumlu sonuç alınabilmesi için çift birlikte gitmelidir.Terapi,terapistin kontrolünde çiftin yerine getirmesi gereken ev ödevleridir.

Dur-Başla Tekniği: Erkek boşalma sınırına gelinceye kadar mastürbasyon yoluyla ya da eşi tarafından uyarılır ancak boşalma gerçekleşmeden durulur.Erkek kendini tutup boşalma hissinin geçmesini bekler ve sonra tekrar uyarılmaya devam edilir.Bu işlem 2-3 kez uygulandıktan sonra erkek cinsel ilişki ile boşalır.Başlarda elle uygulanan bu teknik sonraları ilişki esnasında uygulanır ve erkek zamanla boşalmayı kontrol altına almayı öğrenir.

Sık-Bırak (Masters & Johnson)  Tekniği:Bu teknik dur-başla tekniğine benzemektedir.Erkek boşalma anına kadar uyarıldıktan sonra penis kafası ve gövdesinin birleştiği yerden sıkılarak boşalma önlenir.Bu şekilde boşalma tam olarak hissedilmeden boşalma öncesi oluşan hisse alışan erkek zamanla boşalmasını kontrol etmeyi öğrenir.

Tantra Tekniği:Bu teknik nefesin,düşüncenin ve meninin kontrol edilmesine dayanan cinsel bir uzak doğu tekniğidir.Boşalma anına yaklaştığında erkek aklından her türlü düşünceyi silerek cinsel ve bedensel tüm duyumları algılayabilecek motivasyona erişir.Birleşmeyi daha uyumlu nefes alıp vererek sürdürürken nefesinin tutar ve dilini ağzının içinde nefes yolunu kapatacak şekilde gezdirir.Meninin akışını durdurmak için karnını içine çekip penisi dışarı iter.Bu teknik aşk kaslarını gevşek tutabilmek için kullanılan tekniklerden biridir.

İlaçlar

 Bazı antidepresanlar ve penis cildine sürülen geciktiriciler boşalma süresini uzatabilmektedir.(Doktorunuza başvurmadan hiçbir ilacı reçetesiz kullanmayınız.)

Psikolojik Destek

 Erken boşalma genelde kendini kontrol edememekle alakalı olsa da bazı kişilerde depresyondan veya ruhsal sorunlardan kaynaklandığı gözlenmiştir.Bu tarz durumlarda psikolojik destek alınmalıdır.

Online Tedavi Programları

 Teknolojinin gelişmesiyle artık bazı sağlık sorunları bile bilgisayar başında çözülebiliyor,erken boşalma da bunlardan bir tanesi.Online tedavi,yeni olmasına rağmen başarısını kanıtlamış bir tedavi yöntemidir,hızlı sonuç alınır,maddi açıdan diğer kalıcı tedavi yöntemlerinden daha uygundur ve çiftler için en önemli artısı bir uzman ile yüz yüze görüşme sıkıntısını yaşamak zorunda olunmamasıdır.10 kullanıcısının 9'undan olumlu geri dönüş aldığını belirten online tedavi programlarından birini incelemek ve denemek isterseniz  buraya tıklayınız.

1 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil