17 Nisan 2014 Perşembe

Seks Hakkında Bilmedikleriniz

 Seks hakkında herşeyi bildiğinizi mi düşünüyorsunuz? Cinsellik uzmanı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bu yazımızda yazılanları bilmediğinize eminiz. İşte bilmediğiniz cinsel bilgiler...



Seks sonrası: Sex sonrasında sarılıp uyumak tarih oluyor. Yapılan bir araştırmaya göre 35 yaşın altındaki insanların %36'sı seks sonrasında facebook ve twitter hesaplarını kontrol ediyor.

Orgazm: Her ne kadar orgazm konusunda erkekler daha şanslı görünse de kadınların orgazm süresi erkeklerinkinden uzun sürüyor. Kadın ortalama 20 saniye orgazm yaşarken erkek 6 saniye yaşayabiliyor.


Telefon: Yapılan bir araştırmaya göre kadınların %12'si seks esnasında çalan telefonlarına cevap vermekten çekinmiyorlar.

Vibratör: İlk vibratörün 19. yüzyılda histeri hastalığının ağrısını azaltmak için üretildiğini biliyor muydunuz?

Sexersiz: Seksin çok etkili bir egzersiz olduğunu biliyor muydunuz? 30 dakika seks yaptığınızda 200 kalori yakarsınız.



Seks düşkünlüğü: Kızlar eğer erkeklerin çok fazla seks düşkünü olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kadınlar erkeklerden %17 daha fazla seks düşünüyor.

Seksin yaşı: Araştırmalara göre ABD'de gençler 19'una geldiğinde çoktan seks yapmış oluyor.

Orgazm yararlı: Orgazmın sağlığa iyi geldiğini biliyor muydunuz? Kalp rahatsızlıkları, felç, kanser ve depresyon risklerini azaltıyor.

Tahrik: Tahrik anınızda iğrenç bulduğunuz herhangi birşeyi düşünmenizin mümkün olmadığını biliyor muydunuz?


Vücudunuzu sevin: Vücudunu beğenen kadınların sekste diğerlerine nazaran çok daha başarılı olduğunu biliyor muydunuz?


Rahat olun: Cinsellik hakkında konuşmaktan çekinmeyen insanların araştırmalara göre seks hayatlarında daha başarılı olduğu görülmüş.

Uyarılma: Seksüel uyarılma boyunca erkeklerin kadınlardaki hiçbir kusuru farketmeyecek kadar kendinden geçmiş olduğunu biliyor muydunuz?

2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
  2. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil