10 Nisan 2014 Perşembe

Penisi Büyütmek Mümkün Mü?

Penis büyüten ürünler ve ilaçlar aslında birer ticari tuzaktır. İlaçlarla penis boyunda 1-2 cm uzama sağlayabilmiş insanlar vardır ki bu aşırı derecede zararlı ve geçici bir yöntemdir. Ancak penis büyütme egzersizleri hakkında söylenebilecek bir kaç şey vardır.

Çoğu insan gerçeklerden habersiz olduğu için penis büyütme egzersizlerini efsane olarak nitelendirir. Penis egzersizleri çok uzun yıllardır çeşitli yollarla uygulanmaktadır. Günümüzde ilkel kabileler hala ağırlıklar ve diğer çeşitli nesneler ile penis boylarında uzama sağlayabilmektedirler.

Bu uzuv büyütme yöntemleri yalnızca penisle de sınırlı değildir. Örneğin paduang kadınları boyunlarını uzatmak için boyunlarına halkalar takarak boyunlarını uzatırlar. Bu onlar için bir güzellik göstergesidir.




Etiyopya'nın Omo nehri kıyısında yaşayan Omo kabilesi kadınları ise dudaklarına taktıkları yuvarlak cisimlerle dudaklarını büyütüyorlar. En büyük cismi takabilen kadın en güzel kabul ediliyor.



Gördüğünüz gibi insanoğlu en ilkel kabilelerde bile vücut formunu çeşitli yöntemlerle değiştirebileceğini keşfetti. Bunun en etkili yolu uzvu zorlayan ağır malzemelerdir ancak insanın eli de doğru teknik ile ağırlıklar kadar önemli rol oynayabilir. Vücut hatlarının değişiminde temel prensip vücudun dış etkilere karşı gösterdiği uyumdur. Vücut geliştirme ile ilgilenen kişiler dış kuvvetlere karşı kasların nasıl tepki verdiğini çok iyi bilir.

Aynı mantıkla penis odaklı yapılan kas çalışmaları ve egzersizler, penisi oluşturan hücre sayısını arttırarak hem enine hem boyuna bir büyüme sağlayabilmektedir. Bu yöntem bilinçli şekilde yapıldığında hızlı ve kalıcı sonuçlar verdiğini kanıtlamıştır.

En etkili yöntemlerden birisi Jelq'tir. Süt sağma hareketine benzer şekilde penise uygulanan egzersiz, zamanla penisteki dokuları zorlayarak büyütecek ve penisin hacminin artmasına sebep olacaktır. Jelq ve diğer penis büyütücü egzersiz teknikleri için tıklayın...

İnsanlar önceleri bu yöntemlerin kandırmaca olduğunu düşünseler de son yıllarda penis büyütme egzersizleri ile penisini büyüten kişilerin artmasıyla kulaktan kulağa yayılan penis büyütme egzersizlerinin gerçekliği, penisi büyütmek mümkün mü değil mi sorusuna net bir cevap vermektedir. Geçici yöntemleri saymazsak en etkili penis büyütme yöntemi olan penis büyütme egzersizleri inanmadığı halde deneyip sonucu gören kişilerde şok etkisi yaratmaktadır. Elbette penisiniz çok kısaysa bir doktora görünüp tıbbi destek almanız yani ameliyatla penis büyütmeniz şart. En İyi Penis Büyütme Egzersizleri  için tıklayın...


1 yorum:

  1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil