29 Nisan 2014 Salı

Kadınların Hoşlanma Belirtileri

 Bu yazımız sadece ''erkekler'' için!.. Bir kadının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarsınız? İşte cevabı burada...Kadınlar hoşlandığı erkeklere nasıl işaretler verirler. Bu işaretleri farkedebilen erkek diğerlerinden önde geçecektir. Hepsini okuyup denemenizi tavsiye ederiz!



Gözler

 Size çok klişe gelebilir ama çok doğru bir iletişim aracıdır. Bir kadının gözleriyle anlatmak istediklerini anlarsanız onu ele geçirdiniz demektir.



 Hoşlanan kadın erkeğe bakmaktan kendini alıkoyamaz, adeta gözleri erkeğin üzerinde asılı kalmıştır. Bazen göz göze gelerek bazen de erkek başka yere bakıyorken kadın inceliyorsa erkekten hoşlanmış demektir. Bu kaçamak bakışları yakalamak erkek için çok önemli. O bakışları yakalayıp göz göze gelebilirseniz birbirinize karşı açılma konusunda büyük yol katedersiniz.

Vücut Dili

 İnsan konuşarak anlaşan bir canlıdır ancak ilişkilerde vücut dili de konuşmak kadar önemlidir. Dikkatini size veriyorsa, dizleri size dönükse, size doğru eğilerek konuşuyorsa, her fırsatta temas etmeye çalışıyorsa sizden hoşlanıyor demektir.



Kadınlar Dinler ve Sorar

 Bir kadın erkekten hoşlandığını sözleriyle çok açık edebilir. Hoşlanan kadın erkeğin anlattıklarını ya çok dikkatle dinler ya da dinliyormuş gibi yapar. ''cidden mi?'' , ''çok şaşırdım!'' gibi erkeği anlatıma devam etmesi için teşvik edici sözler sarfederler. Ortamdaki diğer kadınlardan daha fazla anlattıklarınızla ilgilenen biri varsa bilin ki o sizinle ilgileniyordur.



 Hoşlanan kadın kendisi birşeyler anlatmaya başladığında normalde olduğundan daha neşeli görünür ve sürekli gülümser. Bu heyecanın bir belirtisidir. Genelde erkeklerin daha önce söylediği şeyleri unutmaz ve yeri geldiğinde bunun sözünü ederler. Yalnızken de erkeği düşündüğünü bu yolla hissettirirler.

Sürekli Karşılaşmalar

 Bir kadını sürekli görüyorsanız, yemek yerken, kitap okurken, kahve içerken ona rastlıyorsanız bu onun sizi sürekli görmek istediği anlamına gelir.











Fiziksel Temas

 Kadınlar bir erkekten hoşlanıyorlarsa onlara karşı sürekli pozitif görünmek isterler. Her fırsatta içgüdüsel olarak erkeğe dokunmak isterler. Koluna, omzuna arkadaşça bir dokunuş gibi görünse de aslında farklı amaçlar içeren dokunuşlardır.Kadınlar hoşlandıkları erkeklerle daha fazla zaman geçirebilmek için fedakarlık yapmaktan çekinmezler. Fırsatını bulduklarında da bunu belli ederler. 


 Bariz bir şekilde olmasa da nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyorsanız bir kadının sizden hoşlanıp hoşlanmadığını rahatlıkla anlayabilirsiniz. İlk adımı aldığınızda da gereken hamlenizi yapıp finalde kazanan siz olursunuz!..

1 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil