18 Mayıs 2014 Pazar

Göğüs Büyütme Yolları

 Kadınlarda genetik yapıları gereği ya da gelişim geriliğinden kaynaklanan göğüs küçüklüğü görülebilmektedir. Özellikle ergenlik dönemlerinde yağ dokuları özellikle göğüs ve kalça kısımlarını oluşturmak için bu bölgelere birikir. Kişinin genetik olarak göğüsleri küçük bile olsa küçük göğüsler sonradan büyütülebilir.



 Bazı kadınların göğüsleri o kadar küçüktür ki neredeyse hiç göğüs dokuları yoktur ya da gözle görülebilecek kadar belirgin değildir. Oysa ki bayanların en dikkat çekici bölgelerinden biri göğüs bölgeleridir. Öte yandan yalnızca fiziki açıdan değil sağlık açısından da ideal boyutlarda göğüs önemlidir. Kadınlar evlenip çocuk sahibi olduktan sonra bebeklerini emzirirken de göğüsleri küçükse sorun yaşamaktadırlar. Çünkü küçük göğüslü bayanların emzirdikleri areo denen bölge de yeteri kadar gelişmemiş olduğundan bebek emme refleksini gerçekleştirememektedir. Bunların dışında kilo alıp verme ve emzirme sonrası hacim kaybı da göğüsleri küçük gösterebilmektedir. Bazı durumlarda da memelerin biri diğerinden büyük olabilir. Bu tip durumlarda meme büyütme operasyonu gerçekleştirilebilir. Ayrıca yalnızca protez ile meme büyütme yapılması şart değil, silikonsuz meme büyütme ameliyatı da yapılabilir. Lipivage tekniği yani silikonsuz meme büyütme operasyonu yapılması için bayanın 18 yaşını doldurmuş olması ayrıca herhangi bir hastalığının bulunmaması gerekir.

                                           


 Bebek emzirirken sorun yaşamamak adına bir çok küçük göğüslü kadın meme büyütme ameliyatı olmak istemekte ancak bebeğe bir zararı olup olmayacağı konusunda tereddüt yaşamaktadırlar. Meme içine yerleştirilen protez jel kıvamlı olduğu için herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Ayrıca patlaması veya akması gibi ihtimaller çok düşük olsa dahi yaşandığında vücut ile reaksiyona girmez ve dışarı atılır. Bu yüzden göğüs büyütme operasyonlarının hiç bir tehlikesi bulunmamaktadır.



 Göğüs büyütme operasyonunda kullanılan protez çok önemlidir. Merdiven altında üretilen sağlık açısından uygun olmayan ancak fiyatı ucuz olan protezler asla tercih edilmemelidir. Protezin özelliği ameliyat amacınıza ve fiziksel özelliklerinize göre değişiklik gösterebilir. Operasyon sizin ihtiyaçlarınıza ve sağlığınıza uygun olarak belirlenip uygulanmalıdır.

1 yorum:

  1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil