3 Mayıs 2014 Cumartesi

Erkeği Seks Yapmaya Nasıl İkna Edersiniz

 Eşiniz seks yapmaktan sıkıldıysa ve buna hiç niyetli görünmüyorsa ne yapmalısınız?.. İşte cevabı!

 Öncelikle kabullenmeniz gereken bir gerçek var; erkekler için zaman zaman cinsel istek azalabilir ya da yok olabilir. O isteği geri kazanmak ise siz bayanlara düşüyor. Şimdiye kadar sevişmeleri eşiniz başlattıysa bu girişim size zor gelebilir ancak ilk adımı attığınızda gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Üstelik çok daha keyif alacaksınız! Çekingenliği bir kenara bırakın, istekli olduğunuzu görmek eşinizi çıldırtacaktır.




Giysiniz seksi olsun

 Erkekler kadınlara nazaran gördüklerinden daha fazla etkilenip uyarılabilirler. Giydikleriniz, nasıl oturduğunuz ve bakışlarınız eşinizi baştan çıkarmak için yeterli olacaktır. Mesela giydiğiniz mini elbisenin içindeki iç çamaşırınız kendini belli ediyorsa ve siz oturuşunuza seksapel katmayı ihmal etmiyorsanız erkeğinizin gözlerinin içine bakmak onu delirtecektir.

 Koku libidoyu etkileyen çok önemli bir faktördür. İç okşayan bir parfüm sekse davet için yeterli olabilir. Rüzgarınızın parfümü yayması için tüm vücudunuza sıkın fakat eşiniz eve gelmeden hemen önce değil bir süre önce sıkın ki parfümün keskinliği uçsun.



 Bu gece seks yapmakta kararlıysanız romantik bir yemek hazırlayın. Ancak yemeği fazla kaçırmamaya özen gösterin. Yorucu bir günün ardından yenen akşam yemeği çok kaçırılırsa ağırlık çökmesine ve uykuya sebebiyet verebilir. Tüm gün hayalinizi kurduğunuz seks gecesinin hüsranla sonuçlanmasını istemezsiniz dimi...

 Yemekten sonra loş bir ortam yaratın hafif bir müzik, kokulu mumlar etkili olacaktır. Kendinizi eşinize sunun her zamankinden farklı bir gece olduğunu hissettirin fakat tüm bu oyunları bir senaryoymuş gibi düşünmesine izin vermeyin.

Kışkırtıcı ten teması

 Ten temasına ona hafifçe dokunarak başlayın. Onu şehvetle okşayın. Ayak parmaklarınızla onun ayaklarına ve bacaklarına dokunmanız, serçe parmağınızla kulak çevresini ellemeniz onun içinde fırtınalar kopmasını sağlayacaktır.

 Tamamen çıplak olmaktansa yarı çıplak ya da giysilerin altından yapılan tensel temas her zaman daha erotik bulunmuştur. Üstünüzdeki gömleğin bir kaç düğmesini açmak ya da elbisenin askılarını indirmek tamamen çıkarmaktan daha etkilidir. Aynı şekilde onun pantolonunu çıkarmak yerine önce ona pantolonun üzerinden dokunun. Sabırsızlandığını hissedeceksiniz.




 Eşinizi tanıyorsanız erojen bölgelerini biliyorsunuzdur. Bildiğiniz erojen bölgelere küçük dokunuşlar yapın ya da yenilerini keşfetmek istiyorsanız ellerinizi vücudunda gezdirin. Bulduğunuz erojen bölgelere öpücükler kondurmak ve seksi ısırıklar onu baştan çıkaracaktır. Çoğu erkek duyduklarından da çok etkilenir. Kulağına erotik sözler fısıldayın. Etkileri sizi şaşırtacaktır.

Tahrik edici film

 Bu kadar oyuna rağmen amacınıza ulaşamadıysanız son kozunuzu bir filmden yana kullanın. Bu film erotik sahneler içeren bir film olmalı fakat bunu eşiniz bilmemeli. 

 Sevişmeyi başlatmak bir anlık hissiyata bağlıdır. Eşinizin aklına sevişmek bir film ile geliyorsa bunu kendi lehinize çevirmek sizin elinizde. Filmdeki sevişme sahnesi geldiğinde ona bir bakış atmanız bile yeterli olabilir.




 İnsan hayatı iniş ve çıkışlarla doludur. Stresli, yorgun olduğunuz günlerde aklınıza seks gelmeyebilir. Bunu eşinizden de beklemeyin. Öyle günlerde onu seks yapmak için havaya sokmaya çalışmanıza da gerek yok. Böyle zamanlarda seksten uzaklaşmak çok doğaldır, bir kaç güne normale dönecektir sakın bir problem olduğunu düşünmeyin.

 Gayet sağlıklı bir seks hayatınız varken bir anda isteksizleşen eşinize tüm bu yöntemler işe yaramıyorsa ve bu isteksizlik hali uzun süre devam ediyorsa kesinlikle bir terapiste görünmekte fayda var. Online Cinsel Tedavi ile de sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz.

2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
  2. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil