2 Mart 2014 Pazar

Kadınların Yatakta Yapmanızı Beklediği 15 Şey

  Porno dünyasının hırçın yıldızlarından Tasha Reign erkekleri gerçekten iyi tanıyan biri. Onun kadınlar hakkında verdiği ipuçlarını sizler için derledik.



  Bunları tamamen bir erkek uzmanından duyuyorsunuz, o yüzden tavsiyelerini dinleseniz iyi edersiniz...

1- Onunla bir faaliyet öncesi ya da sonrasında birşeyler yapın. Onunla sadece seks yapmak istediğinizi hissettirmeyin.



2- Kadınınızın saçına, makyajına, giysilerine tepeden tırnağa iltifat edin. Bu ona harika hissettirecektir. Buradaki önemli nokta söylediklerinizin gerçekçi olmasıdır. Onu baştan çıkarıcı erotik konuşmalar yapın. Kadınların çoğu erotik konuşmalara bayılır.

3- Onunla birlikte oyunlar oynayın. Dilinizi heryerde kullanın, biraz sert olun ve onu heyecanlandırın. En önemlisi ona kendini çok seksi hissettirin. Yalnızca kendinizi düşünerek seks yapıyorsanız bunu anlayacaktır.

4- Onu becerirken yüzüne bak. Ben, sevişirken yüzüme bakan adamdan çok hoşlanırım. Bu oldukça özel ve güvende hissettirir.

5- Olaya direk filmlerdeki gibi dalmayın. Bundan ikinizde zevk almalı ve eğlenmelisiniz. Gerçek seks ve performans seksi arasında fark vardır. Performans seksi izleyenler içindir ancak gerçek seks bunu yaşayanlar içindir.



6- Ne yapmanızın hoşuna gideceğini ona sorun, inlemesini dinleyin ve yüzüne bakarak cevap vermesini bekleyin.

7- Kendine güven! Bu bir erkeğin sahip olabileceği en önemli özelliktir.

8- Kulağına fısıldayın. Beni sert bi şekilde becerirken kulağıma eğilip yavaşça birşeyler fısıldayan adam beni delirtir. 

9-  Ona yeteneklerini samimi bir dille övün. Üzerinizde gerçekten iyi kıvrılıyorsa, iyi domalıyorsa, ağzını iyi kullanıyorsa bunu bilmeye hakkı var.



10- Konuşmaktan çekinmeyin. Erotik konuşmalar her zaman azdırıcı etkiye sahiptir.

11-  Neye daha çok tepki verdiğine dikkat edin ve onu daha fazla yapın. İnlemesi, yutkunması, sağa sola bakması ya da çığlık atması onun zevk aldığını gösterir. Bunları tespit edin ve fazlasıyla uygulayın.

12-  Onun memnun olduğu pozisyonlarda seks yapın. Kadınlar hep güzel görünmek ister. İstemediği bir pozisyon için ısrarcı olmayın.

13- Eğer ilk buluşmanız olacaksa oyuncak alışverişine çıkın. Böylece onu neyin tahrik ettiğini anlayabilirsiniz.

14- İkinizde boşaldıktan sonra ona sokulup sarılın. Pozitif uyum işin en önemli kısmıdır.




15- Buluşmadan sonra ona mesaj atın ve harika zaman geçirdiğinizi , en kısa zamanda tekrarlamak istediğinizi söyleyin.

Artık temel şeyleri öğrendiniz. İyi şanslar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder