15 Mart 2014 Cumartesi

Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır

  Hemen hemen tüm erkeklerin aklındaki soru: Kadınlar Nasıl Erkeklerden Hoşlanır? Zengin, genç, yakışıklı, yaşlı  bütün erkeklerin merak ettiği bi konudur bu. İnsan doğası gereği beğenilmek ister. Hele ki erkekler için kadınları etkilemek çok önemlidir. Bir erkek her yaşta kadınların ilgisini çekebilmek ister. 

  Sitemizi bir rehber olarak kullanıp yararlanan takipçilerimiz bu konuyu ele almamız için bizi adeta mesaj yağmuruna tuttular.Biz de daha önceki mesajlarınızı ve isteklerinizi dikkate aldığımız gibi bu konuda da bir araştırma yaptık ve geri dönüşleri sizlerle paylaşıyoruz.

  Kadınların beraber olmak isteyecekleri erkeklerde aradıkları bir kaç temel özellik gözümüze çarptı. Bunları öğrenmek ve hayatınıza uygulamak için sabırsızlandığınızı farkındayız. Bu sebeple kadınların nasıl erkeklerden hoşlandığını sizlerle paylaşmaya başlıyoruz. İşte kadınları etkileyen özellikler ;



Alfa Erkeği

  Alfa'nın sözlük anlamı liderdir. Liderlik ; insanları yönetebilme , onlara sözünü dinletebilme özelliklerine sahip olmak demektir. Alfa erkeği binlerce yıl öncesinde düşünülürse; insanlar mağaralarda yaşadığı dönemlerde yırtıcı hayvanların varlığı nedeniyle hayatta kalmak için topluluk halinde yaşamaları gerekiyordu. İşte o topluluğun birliğini ve düzenini sağlayan bir lider bulunmaktaydı. İşte bu erkeklere ''Alfa Erkeği'' deniliyordu.

  Alfa erkeklerinin en önemli özelliği fiziki yönlerinin çok güçlü olmasıydı. Kadınlar bu erkekler için can atıyordu. Çünkü bir kadının alfa erkeğinin eşi olması demek en iyi şartlarda yaşayacağı anlamına geliyordu.
  


  O dönemlerden günümüze kadar Alfa Erkeği özellikleri değişiklik göstermektedir. Artık fiziksel güç eskisi kadar önemli değildir. Sosyal statü olarak güçlü olan , karakter olarak baskın olan erkekler alfa olarak anılıyor artık.

 Kararlı Erkek

 Kadınlar bir erkeğin kararlı olup olmadığına içgüdüsel olarak çok dikkat eder. Kararlı olduğu anladıklarında o erkek kadına üstün görünmeye başlar.

Kararsızlık bir erkek için çok itici bir özelliktir. Bir kızla buluştuğunuzda onu nereye götüreceğinizi, ne yapacağınızı planlamış olmanız gerekmektedir. Erkeğin görevi kadını yönlendirmektir. Erkek rotayı çizer, kadın da ona uyar. Doğanın kanunu budur.



Zor Şartlar Altında Bile Sakin Kalabilmek

  Soğuk kanlı erkekler kadınlar için çok çekicidir. Burada kasıt soğuk tavırlı,ciddi erkekler değil  zor durumlarda soğuk kanlılığını koruyabilen,panik yapmayan erkekleri kastediyoruz.




  Kadınlar erkeklere göre daha zayıf canlılardır. Ters bir durum yaşadıklarında bir hayli paniğe kapılırlar. Siz de kadınlarla birlikte panik yaparsanız ne farkınız kalır ki...

2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil