26 Mart 2014 Çarşamba

Her Kadının Yaşaması Gereken Orgazm

  Zevki ve heyecanı doruklarda yaşamak şüphesiz seks yapan her kadının hakkı. En tatmin edici, nefes kesici bir zevkler boşalmadan önce orgazmı hakkıyla yaşamak gerek. Ne yazık ki bir çok kadın seks esnasında orgazmı bir kenara bırakın heyecan bile duymuyor. İşte her kadının mutlaka yaşaması gereken orgazm çeşitleri;




Klitoral Orgazm

  Vajina dudaklarının uç kısmındaki dile benzer küçük kısım çok hassas ve büyük zevkler alınabilecek duyarlı bir bölgedir. 8000 civarında sinir ucu bulunur. Dokunma, okşama, masaj, dille veya dudakla uyarma gibi uygulamalar klitorisi uyaracak ve orgazma ulaştıracaktır. Ön sevişme esnasında kadınlar klitoral olarak uyarılmaya başlar. Ön sevişme sırasında bazı kadınlar klitorisini erkeğin penisine sürttürerek kendini sekse hazırlamaya başlarlar. Erkek ön sevişme sırasında kadının klitorisine hassas dokunuşlar yaparsa bu kadını sekse hazırlayacaktır.




Vajinal Orgazm

  G noktasından ibarettir. En büyük erojen bölge olduğu bilinir. Sıcaklık vajinayı uyarır. Yine dokunma, okşama, dil teması had safhada hissedilir. Bacakların pozisyonuna göre yer değiştirebilir. Seks sırasında penisin girip çıktığı bölgenin üst yüzeyidir.




Harmanlaşmış Orgazm

  Hem klitoral hem de vajinal orgazmın bir araya gelmiş halidir. İki bölge aynı anda uyarılırsa kadının aldığı zevk katsayısı iki katına çıkacak ve kadın adeta zevk çığlıkları atmaya başlayacaktır. Bunun için ön sevişme sırasında erkek orta parmağını vajinanın içine ve baş parmağını da dudakların üst kısmına yani vajinaya dokundurur ve iki parmağıyla da kadını okşarsa iki erojen bölgenin bir arada nasıl etkili olduğu görülebilir.




Çoklu Orgazm

  Sekste arka arkaya birden fazla orgazm deneyimini her kadın kesinlikle yaşamalıdır. Ön sevişme sırasında ve birleşme sırasında olmak üzere art arda yaşanacak orgazmlar kadını yatakta kıvrandıracaktır. Bunun için ön sevişmeyi uzun tutup kadını iyice uyarmak gerekir. Bunun yanı sıra erkeğin seks esnasında erken boşalmayıp kadını bekleyebilmesi, kadından sonra boşalması dolayısıyla boşalma zamanını kontrol etmesi gerekir. Boşalmayı kontrol edebilmek için Erken Boşalma sayfamıza göz atın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder