15 Ocak 2014 Çarşamba

Seksi İç Çamaşırın Sekse Etkisi

  Hayal gücünüzü kullanmanız cinsel hayatınızı renklendirmek için yeter de artar bile. Eğlenceli ve doyurucu cinsel hayat için öyle büyük değişimler şart değil... Yalnızca seksi bir iç çamaşı giymeniz bile etkili bir başlangıç oluşturacaktır.


  


  Duyular , dışarıdaki uyarıları beyindeki limbik sisteme ulaştırır. Bu uyarılar da bölgesel hormonların tetiklenmesiyle vücutta farklı etkiler yaratır. Mesela sevgilinize dokunduğunuzda veya öptüğünüzde hormonlar harekete geçerek cinsel istek uyandırır. Tüm bunlar sizin kontrolünüzün dışında gelişir.



  Cinsel hayatın sağlıklı olması için eşler birbirlerinin hoşuna giden şeyleri yapmaktan asla çekinmemeliler.Unutulmamalıdır ki kendinizi seksi hissettiğiniz kadar partnerinizi de seksi hissedersiniz.

  Çiftlerin karşılıklı vücutlarını incelemesi son derece erotik bir oyundur. Erkeklerin büyük kısmı görme duyularıyla oldukça uyarılabilirler. Bu sebeple kadınlar eşlerinin kendilerini izlemelerine engel olmazlarsa bu karşı tarafta uyarılma oluşturacaktır. Eğer partneriniz özel iç giysilerinden hoşlanıyorsa fantezilerinizi o yönde şekillendirebilirsiniz.



  Giyilen seksi iç çamaşırlarının rahat olmasına da özen gösterilmelidir. Kadınların boxer giymesi bazı durumlarda tangadan daha uyarıcı etki yaratabilmektedir. Bu yüzden ara sıra değişiklikler yapmaktan çekinmemelisiniz. Asla vücudunuzu partnerinizden saklamayın, aksine sergileyin. Eğer kusurlarınız ya da takıntılarınız varsa umursamayın. Hiç bir kusur sizin vücudunuzu saklamanız kadar rahatsız edici değildir.

  Seksi iç çamaşırlar kadının kendine olan güvenini arttırır ve dolayısıyla psikolojiye de olumlu etkiler yaratır.





En özel eşyalarımız iç çamaşırlarımızdır hiç şüphesiz. Fakat sağlığımızı en çok tehdit edenlerin başında da iç çamaşırlarımız gelmektedir. Çünkü vücudumuzun en hassas bölgelerinden biri genital bölgemizdir.  Kadın genital bölgesi , yapısı nedeniye erkeğinkinden daha hassastır. Dolayısıyla giyilen iç çamaşırın seksi olması kadar hijyenik olması da önemlidir.

1 yorum:

  1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil