1 Ocak 2014 Çarşamba

Kadın Nasıl Orgazm Olur

- Heyecan ve zevk ne kadar fazlaysa orgazm o kadar kolaylaşır. Bazen saatlerce sevişilse bile orgazm yaşanamazken, yalnızca bir bakış bile orgazmı başlatabilir. Dolayısıyla partnerinize heyecan ve istekle yaklaşmanız çok önemli.

- Monoton sevişmeler sizi cinsellikten bile soğutabilir. Bu da sevişmenin bir an önce olup bitmesini istediğiniz için orgazm taklidi yapmanıza yol açar. Çift olarak cinsel hayatınızı renklendirmek için seks objelerine ve fantezilere başvurmalısınız.

- Ön sevişme ne kadar uzun olursa orgazma ulaşmak o kadar kolaylaşır.Yeterince hazır olmadan ilişkiye başlarsanız, genital bölgenizin kayganlığı yetersiz olduğundan orgazma ulaşmak zor olabilir.



- Kadının uyarılmasında klitorisin etkisi çok büyüktür. Bu nedenle klitoral olarak uyarıldığınız pozisyonu bulmaya çalışın.

- Sevişme sırasında açık olun, zevk aldığınız noktaları, pozisyonları söylemekten asla çekinmeyin. Erojen bölgelerinizin uyarılması orgazm yolunda büyük bir adımdır.

- Erkeğin orgazma ulaşma süresini mümkün olduğunca uzun tutması gerekir. Kadınların orgazm taklidi yapmasının genel sebebi erkeğin erken boşalma sorunudur.



-Orgazmı kolaylaştıran bazı jeller satılıyor. L-arginin içeren bu jeller ilişkiye girmeden 30 dk önce klitoris bölgesine sürülürse klitoral hassasiyeti arttırıyor.

- Son yıllarda G noktası dolgu işlemi yapılmaya başlandı. Vajen ön duvarına yani G noktasının bulunduğu yere 1-2 cc kadar dolgu maddesi enjekte ediliyor. 2-3 yıla kadar etkisini sürdürdüğü söylenen bu dolgunun zincirleme orgazmı kolaylaştırdığı söyleniyor.

1 yorum: