21 Ocak 2014 Salı

Geç Boşalma Teknikleri

 Boşalmayı geciktirmek için bazı ilaçlar kullanılmaktadır. Bölgesel uyuşturucu kremler ve spreyler bu ilaçların başını çekmektedir ancak yalnızca peniste bulunan sinir uçlarını uyuşturmak erken boşalmaya karşı önlem almaya yetmeyecektir.




  Erkeğin sertleşmesi, sert kalabilmesi ve boşalması tüm sinir sistemini ilgilendiren bir olaydır. Gerçek kontrol noktası cinsel organ değil tam olarak beyindir. Geç boşalmak için kullanılan ilaçlar , lokal uyuşturma etkisiyle boşalmayı geciktirmekten çok penisin hissiyatını azalttığı için cinsel ilişkiden alınan zevki azaltmaktadır. Bu erken boşalmaya karşı satılan ilaçlar erkeğin penisi vasıtasıyla kadının vajen duvarına geçtiği için kadının cinsel ilişkiden alacağı zevki de uyuşturarak yok etmektedir. Bu nedenle bu tür ilaçlar pratikte işe yaramadığından dolayı faydasız görülmüştür.




  Son zamanlarda bir takım depresyon ilaçları erken boşalmaya karşı kullanılabilmektedir. Fakat sırf geç boşalmak için ömür boyu ilaç kullanmak tamamen mantık dışıdır. Aslında erken boşalma yalnızca bir kontrol sorunudur.

  Prezervatiflerin boşalmayı geciktirmede etkili olduğunu savunanlar da vardır. Ancak doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmıyorsa erken boşalmaya karşı prezervatif kullanmak pek cazip bir fikir değildir.

  Her erkek aynı hassasiyette değildir ve dolayısıyla aynı cinsel tepkiyi de vermediği bir gerçektir. Fazla cinsel heyecan duyan bir erkek çok daha erken boşalacaktır. Bu nedenle boşalmayı kontrol etmeyi öğrenmek için öncelikle heyecanı yatıştırmak be sakin kalmak önemlidir. Hem zihinsel olarak hem de bedensel olarak gevşemek geç boşalmada en önemli yardımcıdır. Cinsel birleşmenin sıklığı erkeğin duyarlılığını azaltacaktır.



  Cinsel ilişki esnasında erkeğin pozisyonu boşalma süresini direk olarak etkiler. Erkeğin üstte olduğu cinsel birleşme pozisyonu geç boşalmak için doğru bir pozisyon değildir. Erkeğin daha rahat olduğu ve sırt üstü yattığı bir pozisyon erkeğin boşalmasını geciktirecektir.

  Geç boşalmak isteyen bir erkeğin kullanabileceği en pratik yöntem , cinsel ilişki sırasında boşalacağını hisseden erkeğin penisin ucunu iki parmağı arasında sıkarak vücuttaki cinsel heyecan dinene kadar derin derin nefes almasıdır. Buna benzer daha bir çok geç boşalma teknikleri bulunmaktadır...

2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
  2. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil