26 Aralık 2013 Perşembe

Cinsel İstek Arttırıcılar

 Cinsel istek arttırıcılar,hormonlarınıza hükmederek metabolik olarak cinsel isteğinizi arttırmaya yarar. Cinsel istek arttırıcılar kullanıldıktan 15-60 dk arasında etkisini göstermeye başlayıp ürüne bağlı olarak 12-24 saate kadar etkilidir.


 Cinsel istek arttırıcı maddelerin içeriğinde biyolojik olarak metabolizmanızı güçlendirecek ve düzenleyecek bileşenler bulunur.Bu düzenleyiciler cinsel isteğinizi ve cinsel performansınızı arttırmaya yöneliktir.Cinsel hormonlarınızın etkisini arttırarak buna bağlı olarak çalışan organlarınızın görevini en iyi şekilde yerine getirmekle görevlidir.

Penisin 3-5 cm daha uzun olsun istemez misin? Tıkla hemen ilaçsız büyütmeye başla!!!

Cinsel İstek Arttırıcıların Kullanımı: 

 Cinsel istek arttırıcı ürünler kullanılırken oldukça dikkatli davranılmalıdır. Çünkü bu ürünler cinsel sağlığınızı ve metabolik dengenizi doğrudan etkileyecektir. Her ne olursa olsun ürünün kullanım kılavuzuna sadık kalınmalıdır. Kullanım kılavuzunun dışına çıkıldığında oldukça olumsuz yan etkilere rastlanabilir. Bu yan etkiler; kalp krizi, mide kanaması, felç ve kalıcı cinsel sorun gibi büyük risk taşıyan yan etkilerdir.

 Cinsel istek arttırıcılar yoğun bir aktiviteden önce ya da sonra kullanılmamalıdır. Özellikle spordan önce ve sonra, aç karnına alınmamalıdır.Metabolizmanızın seyrini etkileyen alkol ve kafein gibi maddeleri ilacın etkisi süresince almamanızı şiddetle tavsiye ederiz.



Cinsel istek arttırıcıların bir çok kullanım şekli bulunmakta ve bu üründen ürüne değişim göstermektedir. Genellikle sprey ya da hap olarak satılan bu ürünleri ilişkiye girmeden en az 1 saat önce almanızı tavsiye ediyoruz. Sprey olarak kullanılacak ürünün temiz tene sıkılması etkisini gösterebilmesi açısından oldukça önemlidir. Sprey olarak kullanılan cinsel istek arttırıcıların penis ereksiyon halindeyken sıkılması gerekmektedir. Penis temizlenip ereksiyon halindeyken homojen şekilde sıkıldığında vaat ettiği etkiyi gösterebilmektedir.

 Cinsel istek arttırıcılar istek arttırmanın yanı sıra cinsel sorunlara geçici çözümler de sunabilmektedir. Sertleşme sorunu yaşayan kişiler etki süresince sağlıklı bir penise sahip olabilmektedirler.

1 yorum:

  1. Istanbuldan evli dul bayanlar arayin tanisalim 0539 700 17 81

    YanıtlaSil