30 Eylül 2013 Pazartesi

Erkeklere Seks Hakkında 10 İpucu

Cinsel performansı arttırmak için sağlıklı bir diyet yapılabilir. Besin değeri yüksek ve yağ oranı düşük yiyecekler tüketin. Meyve, sebze, az yağlı et, süt ürünleri ve tam tahıllar tercih edin.

Düzenli egzersiz kaliteli yaşam tarzı sağlamada cinsel performansı destekleyici bir unsurdur. 



Yürüyüş, bisiklet, tenis gibi keyifli aktivitelere yönelin.

Kullanıyorsanız sigarayı kesinlikle bırakın.Cinsel işlev bozuklukları yaptığı gibi sperm sayısını da azaltır. Penise kan gitmesini önler ve ereksiyonu engeller.

Penisiniz Daha Kalın ve Damarlı Görünmesini İstemez Misiniz? Bu Fırsatı Kaçırmayın Tıklayın!!!

Alkol tüketimini azaltın. Alkolün etkisi libidoyu azaltır, cinsel arzuyu önler. Ereksiyon ve orgazmın baş düşmanıdır. Stresi yönetebilmeyi öğrenin.Endişe, sinir, yorgunluk seks yaşamını bitirir.Cinsel sorunlar yaşamanıza neden olur.

Kegel egzersizleri yapın.Kegel kadınlarla birlikte erkeklerin de seksten aldıkları zevki arttırır.Pelvik taban kaslarını güçlendirir. Orgazm ve boşalma kontrolünü sağlar.


Yağlar sekse yardım edebilir.Erkeklerde yaşın ilerlemesiyle penis duyarlılığı azalır. Seksten alınan zevki arttırmak için yağ gibi maddelerden yararlanılabilir.

Doktorunuzdan senelik check-up isteyin,fiziki sağlığınızı test ettirin.

Uyuşturucu maddelerden kaçının,cinselliği yok eder.

Hayata olumlu yaklaşın.Gerekirse ruhsal yardım alın.

1 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil