10 Eylül 2013 Salı

Daha Çok Seks Daha Çok Zevk

Yapılan araştırmalar kişilerin seks yapma sayısının aldığı zevki etkilediğini gösteriyor.Aldığınız zevk daha çok seks yaptığınızda artıyor.Yani ne kadar seks o kadar zevk demek oluyor.

Eğlendiğinizde salgılanan oksitosin hormonu daha rahat uykuya geçmenizi sağlıyor.Bu sayede kilo kontrolü sağlayan ghrelin ve leptin düzeyi de dengeleniyor.

Haftada 2 kez seks yapmak sizi büyük oranda gripten koruyor,3 kez seks yapmak kalbe iyi geliyor ve kalp krizi riskini yarıya indiriyor.

Pornolardaki Gibi Bir Penise Sahip Olmak İçin Hemen Tıkla!!

Haftada 4 kez seks yaptığınızda cilt güzelliğiniz artıyor, 5 kez yaptığınızda daha mutlu hissediyorsunuz, 6 kez seks yaptığınızda ise beyninizin performansı artıyor.

Düzenli seks psikolojinizi de bir hayli etkiliyor. Sabah çok daha dinç uyanmanıza sebep oluyor ve ruhsal doygunluk nedeniyle çevrenize karşı daha pozitif oluyorsunuz.


2 yorum:

  1. teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

      Sil