12 Ağustos 2014 Salı

Kadınların Cinsel İsteği Nasıl Arttırılır?

Kadınlardaki östrojen ve progesteron hormonları onların cinsel hayatını yönlendirici etkiye sahiptir. Cinsel arzu ve istek anlamına gelen libidonuzun olmadığını hissettiğinizde geleneksel çin tıbbından faydalanabilirsiniz. Böbreklere odaklanarak yang etkisini arttırmak, taze meyveler ile beslenmek hatta uzak doğu yiyeceklerini tercih etmek etkili olabilir.

Vücudunuzdaki aynı molekül yapısına sahip hormonlar için optimizasyon bileşikleri dengeleyici niteliktedir.


Bu sorunun çözümünde terapiler de etkili olabilir. Bedensel ya da kişisel sorunlar da kendinizi beğenmemenize ve doğal olarak cinsellikten uzaklaşmanıza sebep olabilir. Cinsel danışmanlık merkezlerine eşinizle ya da tek gitmeniz kalıcı çözümler sunabilir. L-arginin kullanabilirsiniz. Viagra gibidir, aminoasit barındırır ve kasları gevşetir. Kan damarlarını genişleterek genital bölgeye kan akışı sağlar. Meyveleri kökleriyle ve kabuklarıyla tüketin. Aloe vera ve doğal yağları karıştırarak vajinaya masaj yapın. Kegel egzersizlerini de uygulayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. merhabalar ben efe ist 05373071055 dan giziı ask sevgi isteyen bayanlar bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki0.5.3.7.3.0.7.1.0.5.5 watsap lina viber var

    YanıtlaSil